Acasa MagazinLife Dustin Hoffman a fost tratat cu succes de cancer

Dustin Hoffman a fost tratat cu succes de cancer

scris de L.M.
3 afisari

Dustin Hoffman, 75 de ani, a fost supus cu succes unui tratament împotriva cancerului, a confirmat  pentru AFP purtătoarea sa de cuvânt, fără a preciza natura bolii.

Cancerul a fost ‘detectat la timp şi tratat chirurgical’, a declarat revistei People purtătoarea de cuvânt a actorului, Judy Gottlieb. ‘Dustin se simte bine şi este sănătos‘, a adăugat aceasta, care a confirmat informaţia printr-un e-mail pentru AFP.
Dustin Hoffman, recompensat de două ori cu Oscar ca cel mai bun actor pentru ‘Rain Man'(1988) şi ‘Kramer contra Kramer’ (1979), urmează un tratament preventiv pentru a evita o recidivă, a mai precizat purtătoarea sa de cuvânt. Aceasta din urmă nu a dorit să precizeze natura cancerului şi nici spitalul unde actorul a fost tratat.

Anul trecut, faimosul actor şi-a făcut debutul în calitate de regizor în filmul ‘Quartet’, o comedie despre un grup de muzicieni la pensie.
Actorul, o figură de frunte a Noului Hollywood, şi-a câştigat faima prin memorabilele sale filme, între care ‘Midnight Cowboy’, ‘Little Big Man’, ‘Les hommes du président’, ‘Marathon Man’, ou ‘Tootsie’. În prezent, este implicat în filmarea peliculei ‘Chef’ de Jon Favreau, în care împarte afişul cu Robert Downey Jr. şi Scarlett Johansson.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult