Acasa MagazinLife E oficial: Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit

E oficial: Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit

scris de Laurentiu Banches
217 Afisari

Purtătorul de cuvânt al lui Johnny Depp a anunţat că acesta s-a despărţit de Vanessa Paradis după 14 ani de relaţie.

S-au despartit dupa 14 ani - Johnny Depp si Vanessa Paradis si-au spus adio (foto:johnnyikon.com)

Din declaraţia purtătorului de cuvânt apărută pe site-ul emisiunii “”Entertainment Tonight” reiese că cei doi, Vanessa Paradis şi Johnny Deep, care au împreună doi copii, Lily-Rose, de 13 ani şi Jason Jack de 10 de ani, s-au despărţit pe cale amiabilă. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, iar conform mediafax, nu au mai fost văzuţi împreună în public din 2010.

Zvonurile despre despărţirea cuplului Paradis-Depp au apărut în urmă cu mai multe luni. În ianuarie, artista franceză a dezminţit aceste zvonuri într-o emisiune a postului de televiziune Canal+, iar cu o lună în urmă cuplul anunţase că “lucrează” pentru a face relaţia lor să funcţioneze.

În urmă cu puţin timp însă, actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis a declarat că nu crede în ideea potrivit căreia fiecare persoană are un suflet pereche şi s-a declarat „speriată” de această posibilitate. Despre Johnny Depp se zvoneşte că ar fi îndrăgostit de actriţa cu 23 de ani mai tânăra ca el, Amber Heard, în vârstă de 26 de ani alături de care a jucat în „Dark Shadows” şi „The Rum Diaries”. Johnny Depp a mai fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie puternic mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS