Acasa MagazinLife Ea este Miss Tanga FOTO

Ea este Miss Tanga FOTO

scris de L.M.
103 afisari

Loredana Chivu a fost ajutata sa devina Miss Tanga de catre Mihai Morar si Denisa Nechifor.

Miss Tanga

Daniel Buzdugan si Mihai Morar au ajuns week-endul trecut pe litoral si au dat startul campaniei “Zuper Aroganta din… Constanta”, o impresionanta parade de motoare, atv-uri, masini luxoase si calesti, in fata clubului Princess Summer Club Castel, pe faleza din Mamaia. Dupa miezul noptii, Mihai a fost amfitrionul concursului “Miss Tanga”, pentru care 10 domnisoare care s-au pregatit intreaga zi la piscina, dupa ce au trecut de preselectie .

Prezentatorul de la “Morning Zu” a purtat un tricou inscriptionat cu sloganul ,,Eu vara nu dorm,, . Din juriu au mai facut parte Denisa Nechifor (DNB P.R&Events), Andreea Necula, care a asigurat si tinutele de seara, Oana Craioveanu-Arrogance Models & Events, sau Gabriela Mirea (Imachiaj.ro).

Castigatoarea primei competitii de acest gen a sezonului de pe litoral a fost Loredana Chivu, fosta asistenta ,,pacatoasa,, a lui Dan Capatos.

1 comentariu

Chris P. 27-06-2012 - 23:13

Loredana Chivu e cea mai kitsch ex asistenta a lui Capatos de pana acum si o manelista infocata 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult