Acasa MagazinLife Edmond Tălmăcean de la PDL are talent: dansează, cântă şi imită – VIDEO şi FOTO

Edmond Tălmăcean de la PDL are talent: dansează, cântă şi imită – VIDEO şi FOTO

scris de B.C.R
2 afisari

Dansează ca Michael Jackson, cântă ca Freddie Mercury, vorbeşte ca Dumitru Pelican şi se ceartă în versuri. Cine are atâta talent? Edmond Tălmăcean, membru PDL şi consilier local la sectorul 2 din Bucureşti.

edmond-talmacean-talent-danseaza-michael-jacksonNonconformistul politician s-a remarcat pentru prima dată la o emisiune unde l-a imitat pe fostul comentator sportiv Dumitru Pelican. Notorietatea a căpătat-o începând de sâmbătă, 9 aprilie 2011, după prestaţia artistică de la Antena 2, unde a dansat ca Michael Jackson. A recidivat luni la B1TV când l-a învăţat pe Robert Turcescu câteva mişcări de break dance.

„Am auzit o melodie, am dansat şi mi-am dat seama că lumea s-a uitat şi m-a aplaudat”, a spus Tălmăcean.

Părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte prestaţia virtuosului membru PDL la emisiunile televizate. Puteţi vedea câteva dacă accesaţi pagina sa de campanie.

Vedeţi mai jos prestaţiile talentatului politician de până acum.

Îi dă lecţii de dans lui Robert Turcescu.

Cine este şi ce a făcut până acum Edmond Tălmăcean? Aflăm de pe blogul lui că:

edmond-talmacean-talent-1“Am 40 de ani, din care ultimii 18 am locuit în actualul Colegiu 5 din sectorul 2 – la început pe Strada Maşina de Pâine, iar mai apoi în Cartierul Floreasca. Ca zodie sunt Scorpion şi ca toţi nativii acestei zodii sunt plin de viaţă cu o dorinţă uriaşă de a reuşi însă nu de unul singur, ci împreună cu oamenii ce mă înconjoară, conform zicalei “unde-i unul, nu-i putere…

Sunt un om obişnuit care a reuşit prin propriile forţe, prin muncă multă şi fără a face afaceri cu statul. Am studiat ingineria construcţiilor, dar şi cibernetica economică.

Studiile economice mi-au dat curajul să încep propria afacere, fapt ce mi-a adus satisfacţii, dar m-a şi pus în faţa birocraţiei şi sistemului de taxe împovărător care guvernează România.

edmond-talmacean-talent-2În politică am intrat în anul 2002 şi prima dată am candidat la alegerile din 2004 când am fost  ales consilier local în cadrul Consiliului Local al Primăriei sector 2 Bucureşti, funcţie detinută şi astăzi. La alegerile din anul 2008 am candidat pentru un mandat de deputat în Colegiul 5 Bucureşti, unde, cu toate că am fost pe primul loc ca număr de voturi, nu am ajuns deputat datorită legii electorale create de PNL cu sprijinul PSD. În prezent sunt preşedintele Colegiului 5 din cadrul organizaţiei PDL Bucureşti – sector 2.

Consider că a sosit timpul ca cineva să nu se gândească numai la propria lui bunastare şi să lucreze în interesul cetăţeanului.

Vă mulţumesc că aţi citit aceste rânduri iar Dumnezeu să vă lumineze gândurile şi Zorii Dimineţilor ce vor veni să fie pline de rouă şi prospeţime iar mirosul în fiecare casă să fie acela de pâine caldă ‘coapta’n brau’”.

Unul din citatele preferate ale lui Edmond Tălmăcean este: “Omul sfinţeşte locul, nu locul pe om”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult