Acasa MagazinLife El, 90 de ani, ea, 15 ani. Ce făcut mireasa în noaptea nunţii?

El, 90 de ani, ea, 15 ani. Ce făcut mireasa în noaptea nunţii?

scris de L.M.
0 afisari

Situaţie şocantă în Arabia Saudită. Mirele de 90 de ani a dat în judecată familia miresei de 15 ani, după ce aceasta l-a refuzat în noaptea nunţii.

El, 90 de ani, ea, 15 ani. Ce făcut mireasa în noaptea nunţii

El, 90 de ani, ea, 15 ani. Ce făcut mireasa în noaptea nunţii

Îngrozită de ceea ce i se întâmplă, fata s-a încuiat într-o cameră în noaptea nunţii, iar două zile mai târziu a fugit acasă la părinţi, scrie Daily Mail. Soţul furios cere familiei acesteia banii pe care i-a plătit pentru a cumpăra minora, cu 75 de ani mai mică. Suma revendicată se ridică la 17.500 de dolari, transmite Antena 3. Bărbatul susţine că a plătit zestrea fetei către părinţii acesteia pentru ca această căsătorie să fie „legală şi corectă”, scrie Al Arabiya.

Căsătoria fetei de 15 ani cu bărbatul de 90 de ani a provocat un val de proteste pe Internet, mulţi activişti saudiţi susţinând că aceste practici reprezintă de fapt trafic de copii sau prostituţie. În Arabia Saudită nu există încă o limită de vârstă pentru tinerele soţii, lucru valabil şi în alte ţări.

3 comentarii

BULA 08-01-2013 - 13:50

Ne-am face mare pomana daca l-am pune pe tatamare asta, arabetele, in legatura cu domnisoara ValVerde.

geek-a-contra 08-01-2013 - 14:26

avea de ales: ori se inchidea in camera si apoi fugea la parinti ori nu se incuia in camera si-i facea masaj cardiac mirelui. da’ asa a fost fraiera 🙂 dupa masajul cardiac puteau urma pregatirile ptr inmormintarea lui ginerica…

acu’, pa bune… parintii miresei merita un pic de puscarie. sau macar un toc de bataie….

ValVerde 08-01-2013 - 15:33

Heiii…dau si eu $17,5000…si nu am 90 de ani.
Unde e piata?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult