Acasa MagazinLife El a câştigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

El a câştigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

scris de D.P.
10 afisari

Dorina Popa si Catalin Morosanu au fost cele doua vedete ramase in cursa pentru castigarea titlului de „Regele Junglei”.
Dupa ce au trecut cu brio de probele „Lacrimi si dinti” (Dorina Popa) si „Singura casca” (Catalin Morosanu”, cei doi concurenti au fost votati de public sa ramana pana la finalul competitiei.

Catalin Morosanu e castigatorul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!".

Catalin Morosanu e castigatorul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Din pacate, Ruby a parasit tabara din jungla africana. Vedeta a fost pusa in dificultate la proba „Scarbiti, va rog!”, unde a reusit sa castige o singura steluta si, astfel, a fost eliminata pe ultima suta de metri. Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

Desi s-au dovedit a fi cei mai puternici adversari, publicul a avut de ales doar un singur castigator, iar aceasta a fost Catalin Morosanu!

Catalin Morosanu este un kickboxer si pugilist roman profesionist la categoria grea. Fost jucator de rugby, Morosanu s-a remarcat si ca dansator, el participand si castigand sezonul 10 al concursului Dansez pentru tine. Supranumit “Moartea din Carpati”, luptatorul a obtinut 37 de victorii in cele 45 de meciuri jucate, iar 22 au fost castigate prin KO. Morosanu este student la Drept si detine o sala de kickboxing.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult