Acasa MagazinLife Elizabeth Taylor a fost internată în spital

Elizabeth Taylor a fost internată în spital

scris de D.S.S.
12 afisari

Elizabeth Taylor a fost internată într-un spital din Los Angeles, vineri, din cauza unei insuficienţe cardiace congestive, potrivit purtătorului ei de cuvânt, citat de bbc.co.uk.

Actriţa în vârstă de 78 de ani a fost internată la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles şi nu se ştie deocamdată cât timp va rămâne în spital.

 

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor este bolnavă de foarte mulţi ani, iar în 2009 a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe cord.


Actriţa a fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacă congestivă în urmă cu aproape şase ani.

Miercuri, actriţa urma să primească, în cadrul unei gale, un premiu pentru contribuţia sa la lupta împotriva maladiei SIDA, prin organizaţia sa amfAR, însă nu a putut participa la eveniment, iar Elton John a ridicat trofeul în numele său.

Elizabeth Taylor îşi petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile, după ce în ultimii 25 de ani a fost internată de mai mult de o sută de ori în spital, având o intervenţie chirurgicală la şold şi două intervenţii foarte riscante la spate. În 1997, actriţa a suferit un atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier şi a fost chiar în moarte clinică.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul „Vis de glorie” (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru „Butterfield 8” (1960) şi „Cui îi e frică de Virginia Woolf?” (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori – de două ori cu actorul Richard Burton. Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult