Acasa MagazinLife Elizabeth Taylor in pragul casatoriei

Elizabeth Taylor in pragul casatoriei

scris de Ziua Veche
7 afisari

 

Elizabeth Taylor se indreapta spre altar pentru a noua oara, conform Us Magazin care citeaza surse apropiate actritei. Conform acestora Taylor in varsta de 78 de ani s-a logodit recent in secret cu Jason Winters in varsta de 49 de ani, actualul manager al lui Janet Jackson.


Pana in acest moment nici actrita nici viitorul sau sot nu au confirmat stirea. “Nu este nici un secret ca sunt impreuna tot timpul si ca sunt indragostiti unul de celalalt si nu este nici o surpriza daca s-au casatorit. Acum pastraza acest lucru doar pentru ei.”, a declarat o sursa apropiata celor doi.

Inca din 2007, ziarul britanic Evening Standard scria despre vacanta romantica pe care legenda cinematografiei si impresarul de succes au avut-o in Hawai, in care conform unui angajat al hotelului in care au stat acestia, Elizabeth Taylor isi petrecea dupa amiezele mangaindu-si afectos partenerul. “Nu credea ca se va mai indragostii niciodata, dar de cand a aparut Jason in viata ei, totul s-a schimbat”, a declarat un apropiat al acestora.

Liz” Taylor a fost casatorita de 8 ori. Primul sau sot a fost Conrad “Nicky” Hilton, urmat apoi de Michael Wilding, Michael Todd, Eddie Fisher, Richard Burton de doua ori, John Warner si Larry Fortensky.

0 comentariu

Mihai 14-09-2010 - 20:22

Alaturati-va pe:
http://finance.groups.yahoo.com/group/ClientiBANCPOST_OUG_50/
in vederea inceperii unui proces colectiv impotriva Banc Post.

Suntem peste 100 persoane. Discutiile cu casa de avocatura Piperea & Asociatii sunt in ultima faza.

Nu mai fiti pasivi! Putin efort astazi va poate scuti de bani buni in urmatorii zeci de ani!

carmen 16-09-2010 - 10:51
clonaclone 17-09-2010 - 05:21

Clientii nemultumiti de serviciile Alpha bank se pot inscrie aici alphaoug50@yahoogroups.com Aveti curajul ca macar in al doisprezecelea ceas sa ne sustinem interesele!

Opritescu 21-09-2010 - 06:43

Nu recomand Unicredit Leasing. Povestea mea este : Am achzitionat acum 3 ani prin Unicredit Leasing un automobil. Am primit factura de avans si am achitat-o in acceasi zi . Nu am putut ridica masina mai devreme de 12 zile intrucat cei de la Unicredit nu au facut plata catre importator. Mai mult la 2 luni am primit cu stupoare o factura de regularizare curs valutar intrucat plata catre importator s-a facut dupa 12 zile de la data cand am platit eu si intre timp cursul a crescut.M-am certat cu ei si am reusit sa reduc la 1/2 accea factura . M-au lasat nervii si am platit suma ceruta. La achitarea integrala a masnii dupa ultima rata am avut surpriza ca primesc o factura de inchidere contract de 200 euro+tva intrucat am fost un client constincios si am platit la zi toate ratele fara intaziere. Am palatit tva majorat la 24% pentru factura emisa in luna iunie si achitate pe 12 iunie. Valarea reziduala cu toate ca este inclusa in rata mi-a foast refaturate cu 24 % tva. Ce sa zic IMI VINE SA URLU ! Pentru mine UNICREDIT LEASING nu mai exista . Am de gand sa pornesc un proces cu ei in care voi cere daune interese . Cine a patit ca mine astept sa mi se alature . Nu este posibil ca pentru o hartie de incetare a contractului sa pretinda o taxa . Taxa care nu este stipulata expres NICAIERI si nici trecuta pe scadentar.

oblioo 21-09-2010 - 07:40

Numai prostii iau bani de la camatari ca sa-si cumpere ceva. Aia destepti strang cureaua un timp, pun bani deoparte si cumpara fara sa-i imbogateasca pe escroci.

ionut 23-09-2010 - 10:30

pe forumuri si grupuri sunt infiltrati angajatii bancilor. incercati sa luati legatura live pe orase, purtati disctutii telefonice si intalnitiva. am sunat la un nr de pe forumul bancii cu care am probleme. era cica, o tipa care avea credit.mi-am dat seama ca e infiltrata si i-am inchis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult