Acasa MagazinLife Elton John, obsedat de lumanari

Elton John, obsedat de lumanari

scris de Ziua Veche
1 afisari

Muzicianul britanic Elton John, care locuieste alaturi de partenerul sau de viata, David Furnish, intr-o vila luxoasa, in Statele Unite ale Americii, are o camera plina de lumanari, informeaza femalefirst.co.uk.Cantaretul Danny Jones, membrul trupei McFly, care l-a vizitat recent pe Elton John la resedinta sa, a dezvaluit ca a fost impresionat de camera cu lumanari. „Preferata mea a fost camera cu lumanari, care semana cu un mare dulap. Mirosea minunat”, a declarat Jones.

 

Elton John nu este pasionat doar de lumanari, ci si de vaze, pe care le colectioneaza. „Casa sa este plina de obiecte de arta, ca un muzeu. Mai ales vaze. El colectioneaza vaze si nu mai ramane loc pe o masa nici macar sa pui un pahar”, a mai spus Jones. Pe de alta parte, Dougie Poynter, colegul de trupa al lui Danny Jones, a declarat ca s-a simtit bine acasa la Elton John, dar i-a fost teama sa nu sparga ceva. „Avea o statuie din anul 200 i.e.n. sau ceva de genul acesta, o chestie in stil grec, foarte veche. Oamenii care au facut filmul «Regele Leu» i-au daruit-o pentru a-i multumi pentru toate cantecele lui. As fi putut foarte usor sa lovesc obiectul acela”, a declarat Poynter.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult