Acasa MagazinLife Emoţii mari! Cu o lună înainte de nuntă Prinţul William nu poate să doarmă noaptea

Emoţii mari! Cu o lună înainte de nuntă Prinţul William nu poate să doarmă noaptea

scris de B.C.R
0 afisari

Prinţul William a mărturisit că nunta sa cu Kate Middleton, de peste patru săptămâni, îl împiedică să doarmă noaptea şi că i-au cam “tremurat” genunchii în cursul unei repetiţii pentru apropiatul eveniment, programat pe 29 aprilie la catedrala Westminster, relatează AFP, citată de Agerpres.

Printul WilliamWilliam a făcut aceste declaraţii vineri, la baza aeriană de pe insula Anglesey, unde este pilot de elicopter într-o unitate de salvare, înainte să meargă în vizită la bunica sa, Regina Elisabeta.

“La o repetiţie pentru nuntă, mi-au cam tremurat genunchii”, a mărturisit el.

“Este un eveniment care te poate intimida, dar şi foarte captivant, şi mai sunt multe lucruri de făcut”, a adăugat el.

Prinţul de 28 de ani a vorbit cu entuziasm despre activitatea sa de pilot de elicopter de salvare. La baza aeriană din Anglesey a efectuat 12 misiuni din luna septembrie a anului trecut, când a fost admis în unitate. A spus că este foarte mândru că face parte din această “mare familie a cerului”, alături de “unii din cei mai buni piloţi din lume”.

“Băieţii fac o treabă extraordinară şi sunt foarte mulţumiţi că o fac. Este o muncă foarte solicitantă, dar în acelaşi timp şi multă emoţie şi efort fizic”, a mai spus prinţul William. El a recunoscut că salvarea, realizată uneori în condiţii meteorologice dificile, poate fi o activitate periculoasă, adăugând cu umor “mai ales cu cineva ca mine la comenzile elicopterului”.

Prinţul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Angliei, a avut la sfârşitul săptămânii trecute petrecerea burlacilor în secret, spre marele regret al presei. William a spus că s-a amuzat copios punând presa pe o pistă falsă, lansând zvonuri neadevărate despre data şi locul unde va fi organizată petrecerea.

“A fost o operaţiune aproape militară, iar fratele meu şi cu mine suntem foarte mândri de cum a ieşit”, a încheiat el ironic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult