Acasa MagazinLife Era drogat căpitanul de pe Costa Concordia?

Era drogat căpitanul de pe Costa Concordia?

scris de L.M.
3 afisari

Potrivit avocaţilor care îi reprezintă pe supravieţuitori, au fost găsite pe un fir de păr recoltat de la căpitanul navei Costa Concordia urme de cocaină.

Era drogat căpitanul de pe Costa Concordia?

Nici procurorii, nici avocatul căpitanului Schettino nu au putut fi contactaţi pentru a comenta aceste informaţii. Medicul specialist care a efectuat analizele pentru procurori nu a găsit droguri în probele de urină şi păr, relatează Sky News.Francesco Schettino, în vârstă de 52 de ani, se află în arest la domiciliu în locuinţa sa din apropiere de Napoli.

El este anchetat pentru ucidere din culpă şi abandonarea navei, atunci când aceasta a lovit o stâncă în apropiere de coasta italiană la 13 ianuarie. Bilanţul victimelor ar fi de 32 de morţi, inclusiv 15 persoane ale căror cadavre nu au fost găsite. Grupul italian pentru protecţia consumatorului Codacons, care îi reprezintă pe unii supravieţuitori, susţine că probele de ADN au fost luate la 17 ianuarie.

Grupul a adăugat că rezultatele sunt „foarte ciudate”. Acesta le-a cerut procurorilor să ordone un alt test. Testul ar fi necesar pentru a vedea dacă probele au fost contaminate, manipulate greşit în mod accidental sau schimbate.

5 comentarii

Chris P. 19-02-2012 - 20:24

poate moldoveanca care a fost la el in cabina venise cu ceva prafuri la ea 🙂

digital 19-02-2012 - 21:25

ăla era praf de beat,nu-i mai trebuia nici un praf,coarda aia era călare pe el cănd nava era deja eșuată….
nu ai un exemplu aici,acum cu conducătorul nostru iubit,fost comandant de navă?
situația este identică și la fel,diferă trei lucruri.
-comandantul
-coarda
-nava

Chris P. 22-02-2012 - 23:30

pacat de frumusete de nava… sunt niste bijuterii plutitoare… astfel ajungem la concluzia ca nu oricine poate conduce o nava cu atat mai putin o tara…

digital 22-02-2012 - 23:57

nu oricine o poate conduce,dar oricine poate ajunge,să o conducă.
din păcate situația este în plină,desfășurare….

प्रिंस Parpanghel Carpathians 19-02-2012 - 21:46

Serotonina este considerata cel mai puternic drog bio natural , cu efect asemanator , chiar mai puternic decat majoritatea substantelor halucinogene cunoscute si folosite de regnul …animal . Ori in momentul respectiv BORFelina de peste Prut era …calare pe SITU ATIA , EL KAPITAN KOMANDANTE 5jdeaani , ea 20si ceva de PRIMA VERA ! Ori despre …moldovence ! numa’h DI BINiii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult