Acasa MagazinLife Ernst de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, are o aventura cu o romanca

Ernst de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, are o aventura cu o romanca

scris de M.A.
136 afisari

Prinţul Ernst August de Hanovra, soţul prinţesei Caroline de Monaco, are o aventură cu o fostă dansatoare de club română, în vârstă de 22 de ani, care în prezent face reclamă pentru un lanţ de bordeluri din Austria, informează dailymail.co.uk.

Ernst de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, are o aventura cu o romanca

 Prinţul, în vârstă de 56 de ani, un văr al reginei Elizabeth a II-a, a fost fotografiat în mai multe locuri din Europa alături de o femeie despre care presa germană şi cea britanică spun doar că se numeşte Simona şi este dintr-un „orăşel de coastă” din România, transmite Mediafax. În timp ce unele speculaţii privind o despărţire a cuplului regal se înmulţesc, altele dau ca probabilă o înţelegere între cei doi de a avea vieţi separate fără a divorţa.

Recent, pe coperta revistei germane Bunte a fost publicată o fotografie a prinţului Ernst de Hanovra alături de fosta dansatoare Simona, în vârstă de 22 de ani, care face reclamă unui lanţ de bordeluri din Austria – Babylon (prostituţia fiind legală în Germania şi Austria).

Prima fotografie cu cei doi a apărut însă după Crăciunul din 2009, fiind făcută pe o plajă în Phuket, Thailanda, în timp ce Caroline, în vârstă de 53 de ani, îşi petrecea vacanţa în staţiunea Crans-Montana (Elveţia). Această imagine a alimentat speculaţiile privind un posibil divorţ, care ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare din istorie: prinţul are o avere estimată la peste 5 miliarde de lire sterline, iar potrivit legilor germane şi franceze, Caroline are dreptul la jumătate.

În noiembrie anul acesta, jurnaliştii de la publicaţia Bunte au vizitat oraşul românesc de unde este originară Simona, un model de succes, pentru a-i intervieva pe mama şi prietenii acesteia. Potrivit publicaţiei, aceasta şi-a început cariera de dansatoare într-un club local, pentru ca apoi să plece în Vest pentru a lucra ca model, cunoscându-l astfel pe prinţul Ernst August.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult