Acasa MagazinLife Eurovision 2012: Cadou primit de Elena – Va aduce noroc Mandinga? FOTO

Eurovision 2012: Cadou primit de Elena – Va aduce noroc Mandinga? FOTO

scris de L.M.
8 afisari

Eurovision 2012. La Baku, în Azerbaidjan, Elena a primit un cadou de la un fan local. Va aduce acest noroc trupei Mandinga?

Eurovision 2012 - Elena de la Mandinga a primit un cadou de la un fan din Baku

Eurovision 2012 : Cadou primit de Elena - Va aduce noroc Mandinga?

Este vorba despre un tablou, realizat de un artist local. Cei doi s-au lasat fotografiaţi, iar imaginea a fost postată pe pagina Facebook a trupei Mandinga.

Fotografia este însoţită de următorul mesaj: “Look at this cool gift that Elena has received from a fan in Baku. Maybe it will be a lucky charm for tonight. Remeber, vote for Romania! / Uite ce cadou simpatic a primit Elena de la un fan din Baku. Poate ne poarta noroc la noapte. Votati Romania!”.

Trupa Mandinga, care reprezintă România în finala Eurovision 2012 Song Contest va urca pe scenă cu numărul 14, la Baku Crystal Hall din Azerbaidjan.

1 comentariu

iuliana 27-05-2012 - 01:40

nu sunt fan al trupei mandinga ,dar au cantat super fain si este o tru[a de milioane si le urasc succes si bafta si va iubim ,dac era sa votam din romania pentru mandinga fi sigura ca milioane de persoane ar vota :X:X:te iubim si bafta *:*:*:*:*:

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult