Acasa MagazinLife Eurovision 2012: Pasha Parfeni se bucură, Mandinga multumeste R Moldova VIDEO

Eurovision 2012: Pasha Parfeni se bucură, Mandinga multumeste R Moldova VIDEO

scris de L.M.
2 afisari

Eurovision 2012: Bucurie mare pentru Pasha Parfeni, după anunţarea rezultatelor. Mandinga mulţumeşte R Moldova pentru cele 12 puncte acordate pentru România.

Eurovision 2012 - Pasha Parfeni se bucura Mandinga multumeste R Moldova

Eurovision 2012 - Pasha Parfeni se bucura Mandinga multumeste R Moldova

De asemenea, Elena promite că Mandinga va face, în curând, un show extraordinar în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău. Zaleilah, interpretată de Mandinga a primit 12 puncte din Republica Moldova.

Plini de bucurie, după anunţarea rezultatelor concursului Eurovision 2012, reprezentanţii Republicii Moldova împreună cu Pasha Parfeni au început să cânte piesa Lăutar. Paşa Parfeni, care a reprezentat R Moldova la Eurovision 2012, s-a clasat pe locul 11 în finala concursului.

Pasha Parfeni a primit 12 puncte din partea României, 8 puncte din partea Ucrainei, 7 puncte din partea Federaţiei Ruse, 7 puncte din partea Spaniei şi tot 7 puncte din partea Danemarcei. Celelalte puncte au venit din Italiei, Croaţiei, Ungariei, Israel, San Marino. În total R Moldova a acumulat 82 de puncte.

Cu Paşa Parfeni, RMoldova a participat pentru a opta oară consecutiv la Eurovision Song Contest. Cea mai bună prestaţie a R Moldova la Eurovision a avut-o trupa Zdop şi Zdup în 2005, când s-a clasat pe locul 6, cu piesa „Bunica bate doba”.

1 comentariu

Chris P. 28-05-2012 - 00:18

si Moldova si Romania au avut prestatii decente, chiar bune doar ca e un pic mai greu sa spargem gura targului la un astfel de concurs. mai ales ca totul se bazeaza pe voturile unui public care voteaza mai degraba tara decat artistul sau momentul artistic.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult