Acasa MagazinLife Eurovision 2012 – Presa din Azerbaidjan: România va organiza ediţia 2013?

Eurovision 2012 – Presa din Azerbaidjan: România va organiza ediţia 2013?

scris de M.A.
8 afisari

Mai sunt câteva ore până la începerea concursului Eurovision 2012, iar presa din Azerbaidjan se întreabă dacă România va putea organiza ediţia din 2013.

Mandinga - Eurovision 2012 Presa din Azerbaidjan - Romania va organiza editia 2013

Eurovision 2012 - Presa din Azerbaidjan: România va organiza ediţia 2013? (foto: azertag.com)

Potrivit solistei trupei Mandinga, jurnaliştii de la Baku, dar şi cei din presa internaţională, întreaba tot mai des dacă România este pregătită pentru organizarea concursului Eurovision din 2013.

“Cel mai des jurnaliştii din Azerbaidjan ne-au întrebat de mâncarea lor tradiţională, dacă am apucat să vizităm ceva, impresiile privind organizarea, concertele pe care le plănuim în ţara lor şi dacă suntem gata pentru a găzdui Eurovision. O întrebare flatantă pe care o primim tot mai des din partea presei internaţionale”, spune Elena de la Mandinga, într-un interviu pentru TVRInfo.ro.

“Presa de aici este foarte prietenoasă cu noi şi tratează pozitiv România, considerându-ne una dintre favoritele din acest an de la Eurovision”, a mai spus Elena.

Trupa „Mandinga” este un mix între muzicieni români şi cubanezi şi este formată din şapte membri: Elena (solistă), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon). Regulile Eurovision Song Contest spun, însă, că pe scenă pot urca doar şase oameni, aşa că de această dată Tony îşi însoţeşte trupa ca susţinător.

3 comentarii

oana 26-05-2012 - 19:01

tare

libogdan 27-05-2012 - 01:34

Cel mai searbad,superficial,pe langa subiect,de barfa de OTV comentariu al Geaninei Corondan. SLAB DE TOT .

catalin 27-05-2012 - 10:27

Dragilor, cu tristete trebuie sa recunoastem ca Romania va avea intotdeauna sanse foarte mici daca nu chiar nule, de a castiga vreodata Eurovision sau orice alt concurs de acest gen. Nu trebuie sa spunem cuvinte urate la adresa celor care ne reprezinta intru-cat consider ca fiecare incearca sa dea tot ce are mai bun din el pentru a castiga. Sa nu mai pomenim de emotiile si stresul de care nimeni nu este ocolit in asemenea competitii. Este inutil sa mai pomenim ca, din pacate, nu suntem iubiti de nimeni, nici macar de vecinii nostri, de-a lungul timpului ni s-a confirmat faptul ca voturile sunt date tinand cont de principii politice, conjuncturi economice etc. Nu uitati ca toate statele foste membre URSS se vor vota intotdeauna intre ele, statele nordice (Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca) de asemenea intre ele, Cipru, Grecia la fel, asemenea si Serbia, Croatia, Muntenegru (foste membre Iugoslavia) sa nu mai vorbim de Rusia de care depind atatea tari europene (gaze, petrol etc). Este rusinos si in acelasi timp revoltator ca melodii precum cea de anul acesta care a reprezentat Rusia poate sa fie aleasa in finala, si cu siguranta mai sunt cateva. Haideti sa fim mandrii cu ceea ce avem, succesele pe care le au artistii nostri in turneele pretutindeni in lume sunt de fapt adevaratele rezultate pe care altii incearca sa le mascheze.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult