Evaluare ONU. Ştiai cât costă crima organizată? | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Evaluare ONU. Ştiai cât costă crima organizată?

Evaluare ONU. Ştiai cât costă crima organizată?

scris de M.A.
1 afisari

Costul crimei organizate internaţionale reprezintă 870 de miliarde de dolari, a anunţat la Viena Iuri Fedotov, şeful Biroului Naţiunilor Unite împotriva Drogurilor şi Crimei.

Pistol

Evaluare ONU. Ştiai cât costă crima organizată?

Şeful UNODC a făcut apel la o mai mare coordonare între state pentru a combate acest flagel, transmit agenţiile internaţionale de presă. „Putem evalua costul crimei organizate transnaţionale la 870 de miliarde de dolari (672 de miliarde de euro)”, a declarat el într-o conferinţă pe această temă desfăşurată la Viena, precizează Moldpres. „Cu toate acestea, nu putem evalua suferinţele şi durerea pe care aceste activităţi ilegale le provoacă la milioane de persoane”, a continuat Iuri Fedotov.

Responsabilii din lumea crimei organizate sunt „inteligenţi, bine informaţi şi oportunişti”, a subliniat Fedotov, făcând apel la o mai bună cooperare între state pentru a combate aceste organizaţii criminale extrem de mobile. Circa 800 de miniştri şi reprezentanţi ai societăţii civile participă vreme de o săptămână la o conferinţă asupra crimei organizate transnaţionale în capitala austriacă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult