Acasa MagazinLife Excursie in Egipt – o calatorie istorica

Excursie in Egipt – o calatorie istorica

scris de Misu Andrei
322 Afisari

Te intrebi de ce sa alegi o excursie in Egipt cand exista atat de multe alte tari interesante pe care le-ai putea vizita? Pentru ca niciuna dintre acestea nu pot fi comparate cu misteriosul Egipt,motiv pentru care este una dintre cele mai vizitate tari de catre turistii de toate tipurile, indiferent de varsta sau nationalitatea lor.

Oamenii calatoresc in Egipt datorita culturii sale bogate si a numeroaselor locuri fascinante pe care le pot vizita si explora. De la mult cunoscutele piramide si maretul desert Sahara, pana la apele Marii Rosii, turistii devin captivati de o lume misterioasa si interesanta.

Platoul Giza

Nu poate sa nege nimeni faptul ca multi oameni care pleaca intr-o excursie Egipt isi doresc sa viziteze Platoul Giza si Piramidele din Giza. Acest loc este considerat ca fiind elementul ce poate sa povesteasca cel mai bine istoria egiptenilor si grandoarea acesteia.

Pe langa piramide, cu siguranta vei fi fascinat de Marele Sfinx, cel mai mare monolit din intreaga lume. De ce sa calatoresti in Egipt? Pentru ca este singurul loc din lume unde poti vizita si explora piramide vechi de mii de ani!

Aventuri in Desertul Sahara

Desertul Sahara dispune de o frumusete unica, ce a putut captiva multi oameni care s-au aventurat in necunoscut. Atunci cand pleci intr-o excursie in Egipt, poti explora maretul Sahara cu ajutorul unor ghizi, ce te vor implica in activitati distractive si te vor indruma spre locuri spectaculoase.

Poti alege sa calaresti camile sau sa mergi prin desert intr-o masina de teren. Te vei minuna de frumusetea oazelor formate acolo si te vei putea imbaia in izvoare naturale, vei avea sansa de a campa sub cerul egiptean plin de stele si de a lua cina ca un adevarat aventurier.

Bucuriile de pe Fluviul Nil

Fluviul Nil a oferit Egiptului viata timp de mii de ani. Pe langa acest lucru, Nilul permite turistilor care se afla intr-o excursie in Egipt sa exploreze Valea Nilului intr-un mod de neuitat, in cadrul unei croaziere.

Acestea au loc, de obicei, intre orasele Luxor si Aswan, insa acest lucru nu inseamna ca nu te vei putea bucura decat de vizitarea acestor doua orase. De-a lungul rutei, vasul se va opri pentru a lasa pasagerii sa se minuneze de frumusetea templelor lui Karnak, Edfu, Philae si Abu Simbel.

Plimbare prin Valea Regilor

De ce sa alegi o excursie in Egipt? Pentru ca nicaieri altundeva nu poti vizita mai mult de 60 de morminte roiale, ce dateaza de acum mii de ani, intr-un singur loc. Valea Regilor este, de asemenea, locul unde se afla mumificat faraonul-copil, Tutankhamon, cel mai cunoscut dintre toti faraonii. Acest loc se afla in apropiere de Luxor, pe partea estica a Fluviului Nil.

Cu atat de multe de vazut si de facut in aceasta tara fascinanta, o excursie Egipt se va dovedi a fi, cel mai probabil, una dintre cele mai memorabile experiente din viata ta. Colaboreaza cu o agentie de turism precum Komsi Travel pentru a descoperi cele mai bune oferte si incepe sa-ti transformi visul in realitate!

Nu uita ca viata poate fi o vacanta continua daca iti doresti cu adevarat acest lucru!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult