Acasa MagazinLife Extraordinar. O vacă se crede cal (Video)

Extraordinar. O vacă se crede cal (Video)

scris de L.M.
23 afisari

Atunci când părinţii Reginei Mayer i-au spulberat acestei fetiţe de 15 ani visul de a avea un cal, adolescenta s-a consolat rapid apelând la ajutorul vacii pe nume Luna, o bovină pesemne nemulţumită de condiţia sa, pe care a învăţat-o să se lase călărită şi chiar să sară obstacole ca un adevărat pur-sânge arab, conform publicaţiei britanice Daily Mail.

O vaca se crede cal

foto: Agerpres

Astfel, după ore de antrenamente, după ameninţări, pedepse dar şi recompense, transformarea vacii Luna în cal este completă, iar cele două,vacă şi călăreţ fac acum lungi plimbări în zona rurală din sudul Germaniei. Mai mult decât atât, vaca Luna ştie să facă şi salturi peste obstacole din buşteni şi cutii de bere.

„Este chiar incredibil. Crede că este cal„, a susţinut Regina Mayer despre partenera sa de călărie, vaca Luna, scrie Agerpres.

Prietenia dintre Regina şi Luna a început în urmă cu doi ani, la scurt timp după ce vaca s-a născut la ferma părinţilor Reginei din Laufen, în apropiere de graniţa cu Austria.

Regina a început să o antreneze pe Luna cu lungi plimbări prin pădure, pentru a o obişnui cu prezenţa sa, şi apoi a început să folosească şi echipament de călărie. După aproximativ 6 luni Regina s-a urcat pentru prima oară în şa, în spatele Lunei.

1 comentariu

Ho Ciu Tzi 06-04-2011 - 13:50

Uf, aceasta este o problema nu numai cu vacile, dar si cu boii. De exemplu, multi locuitori se cred liberali sau pesedisti sau mai stiu eu ce.

Dar de fapt ei nu au facut si nici nu trebuie sa faca un legamant pt viitor, ci trebuie sa cantaresca si sa aleaga mereu.

In alta ordine de idei, banditii sau banditul care-mi folosesc ID-ul, eu va rog sa va astamparati. Gata cu huhulaciunile!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult