Acasa MagazinLife Facebook a lansat o secţiune specială pentru donatorii de organe

Facebook a lansat o secţiune specială pentru donatorii de organe

scris de D.P.
1 afisari

Reţeaua de socializare Facebook a lansat o iniţiativă menită a-i pune în contact pe donatorii de organe cu pacienţii aflaţi în aşteptarea unui transplant, din SUA şi din Marea Britanie.

foto: playtech.ro

La rubrica «sănătate», utilizatorii care trăiesc în SUA şi în Marea Britanie se pot declara acum donatori de organe şi îşi pot explica decizia în faţa prietenilor lor. Postările lor vor fi redirecţionate către registrele oficiale de donatori şi vor permite astfel accesul utilizatorilor care doresc să se înscrie.

8 comentarii

tomi 02-05-2012 - 22:38

Digital se ofera sa-si doneze organele din moment ce tot sint neutilizabile.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD LORD TERMINATOR 02-05-2012 - 22:54

Amice, cu tot respectul pt. tine si NATIA ALEASA, tin sa te avertizez, ca momentan nu se fac prelevari de organe din lumea animalelor ! Daca totusi ceva ar fi util de la digidementhu, pe baza de voluntariat mi-am depus candidatura !Dar neaparat trebuie mentionat ca provine de la un ha. n. imall!!!

tomi 02-05-2012 - 22:59

Prietene Carpathi eu ma refeream la organele lui cucurigu in privinta transplantului la ciini ale organelor bivolului.Omul nu ar fi capabil sa primeasca organe asa de primitive ca ale stimatului patruped Digital.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD LORD TERMINATOR 02-05-2012 - 23:05

Amice, protestez hotarit si energic pt. degradarea cainilor prin asocierea cu acest ha. nimall decrepit. Nu uita , caini sant alaturi de cai martorii fideli ai dezvoltarii rasei umane , de unde digidemanthu s-a autoexclus, el fiind o greseala regretabila a …NATURII !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD LORD TERMINATOR 02-05-2012 - 23:22

Amice, intradevar eu am abordat problema involuatului din pct. de vedere a darwinismului, pe cand Tu un Vajnic reprezentant a CREATIONISMULUI , l-ai asociat cu …michidutza. Indiferent unghiul pe care il abordam , un fapt in sine este ca mentionatul este in plus….

digital 02-05-2012 - 23:35

hahaha!
ce proști sunt lătrăii ăștia doi!
ei chiar cred în ceea ce vomită pe-aici!
hahaha!
boilor ce sunteți,totul este o făcătură,pentru idioți ca voi!
hahaha!

Ciu Huhu 05-05-2012 - 02:48

Sint niste magari p-acilea care ar dona doua creiere celor doi fara creiere Tomi si Parpanghel!

Carpa Ciu Huhu 05-05-2012 - 03:54

Treaba este ca eu sant o carpa de caracter si nu prea le am cu preputisti astia de ti .gani si ja.dani. Si la cata minte am eu pot deveni donor universal de creerase ,nu precep de ce se feresc tocmai romani de o calitate asa de haina.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult