Acasa MagazinLife Facebook: Personajele din “Las fierbinţi” ţin pasul cu reţelele de socializare

Facebook: Personajele din “Las fierbinţi” ţin pasul cu reţelele de socializare

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Actorii din „Las fierbinţi” nu se folosesc de conturile de Facebook doar în noul episod ce apare în această săptămână, ci intreţin pe cât de mult posibil paginile oficiale ale personajelor lor.

Las Fierbinti FacebookFacebook-ul va fi cel care va da naştere conflictul din episodul din 15 martie, când Robi (Leonid Doni) va fi supus unei farse online, în urma căreia va crede că secretara lui Vasile (Gheorghe Ifrim) îl place şi i se va confesa acesteia pe celebra reţea de socializare. Ideea le vine lui Bobiţă(Mihai Bobonete) şi Giani (Costi Diţă) după ce îşi deschid un internet cafe.

Robi este de altfel şi primul dintre personajele din „Las fierbinţi” care şi-a făcut pe facebook. Actorul Mihai Bobonete, a subliniat că „ne-am făcut conturile astea ca să dăm şi mai multă viaţă personajelor noastre. Eu nu cunosc pe nimeni care să n-aibă cont pe Facebook, pâna şi mama are! Aşa că nu văd de ce n-ar avea şi personajele din „Las Fierbinţi”, mai ales că au şi acces nelimitat la internet „. Totodată actorii au anunţat că intr-adevăr ei sunt cei care postează pe pagina persoanjelor jucat, dar că toate comentarile sunt făcute din perspectiva „eroilor” din serial. Acest fenomen este de altfel unul mondial şi multe personaje fictive au ajuns să aibe conturi pe Facebook şi să adauge postări.

Actorul ce da viaţă personajului Dorel, Mihai Rait Dragomir a declarat că pe lângă beneficile comunicării cu fanii oferite de un cont pe o reţea de socializare, cele mai amuzante şi inedite momente sunt pentru actori „interacţiunile dintre noi”. Este ştiut faptul că Dorel este fratele autist al lui Bobiţă în serial, ceea ce face cu atât mai inedit faptul că acesta reuseşte să îşi întreţină contul. Mihai Rait Dragomir spune însă despre personajul său că este „o inteligenţă sclipitoare! asta-i frumuseţea lui Dorel: e o surpriză constantă băiatul ăsta, de fiecare dată când e nevoie de un om cu cap, Dorel o rezolvă şi-i uimeşte pe toţi!”.

Las Fierbinţi” este un serial realizat după un scenariu de Mimi Brănescu, cu un subiect specific românesc, dialoguri spumoase, o coloană sonoră unică şi cu personaje extrem de coloarate şi autentice. În serial se prezintă un peisaj autohton cu evenimente inedite din lumea satului, cu un comic de situaţie garantat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult