Acasa MagazinLife FACTORUL X. Antonia Filip, eliminată la duel

FACTORUL X. Antonia Filip, eliminată la duel

scris de L.M.
2 afisari

Momente dramatice in cea de-a cincea gala X Factor. Cele mai bune prietene s-au infruntat intr-un duel nedrept. Mihai Morar a trebuit sa aleaga intre Irina Florea si Antonia Filip.

Mihai Morar a trait clipe de cosmar in cea de-a cincea gala X Factor. Doua dintre finalistele sale, Antonia si Irina s-au infruntat in cadrul duelului. Irina Florea a presimtit momentul, iar la aflarea vestii ca intr-adevar a intrat la duel, a izbucnit in plans. Antonia a incurajat-o insa.

Antonia Filip a deschis duelul, interpretand melodia I Follow Rivers. Irina Florea, in schimb, a ales o piesa ceva mai dificila, luptand si cu emotiile si cu necesitatea de a canta impecabil celebra I Love Rock & Roll. Cele doua au cantat pe rand, insa cea care a ramas in concurs si merge mai departe este Irina Florea, salvata de Paula Seling, in timp ce Antonia Filip a parasit cea de-a cincea gala cu destul optimism.

Lui Mihai Morar i-a revenit dificila sarcina de a alege el insusi numele finalistei eliminate. Mentorul a decis sa mearga mai departe cu Irina Florea, dar a hotarat spontan s-o angajeze pe Antonia Filip in bandul formatiei Rai da’ buni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult