Acasa MagazinLife Familia Năstase: Zile de naştere sărbătorite la spital

Familia Năstase: Zile de naştere sărbătorite la spital

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase, Mihnea, născut pe 23 iunie 1993, îşi serbează ziua de naştere alături de tatăl său, la Spitalul Floreasca.

Familia Nastase sarbatoreste doua zile de nastere in spital in acest an (foto:facebook)

După ce vineri, 22 iunie, Adrian Năstase a împlinit 62 de ani în spital, unde se află de miercuri noaptea, în urma tentativei de suicid, fiul cel mai mic al acestuia, Mihnea va sărbători împlinirea a 19 ani alături de acesta, la Spitalul Floreasca. Conform rtv.net, în anii trecuţi, cei doi obişnuiau să sărbătorească ziua de naştere împreună, aceste două zile de aniversări fiind pline de pregătiri.

Vineri, de ziua tatălui lor, Mihnea împreună cu Andrei trebuiau să citească aşa-zisul „testament” politic al fostului premier. Aceştia s-au răzgândit însă între timp şi au spus că nu mai este cazul să facă acest lucru pentru că tatăl lor le-a interzis asta. Cei doi fii au declarat în urmă cu o zi că au fost alte circumstanţe, cele în care Adrian Năstase a scris acest „testament” politic şi acum nu ar mai trebui să fie citit.

5 comentarii

CONGO 23-06-2012 - 13:12

Care „Nastase” bre??? Omul politic Nastase e mort si ingropat in regula, cu slujba facuta, coliva impartita, si pomana cu fulare.

Brazzaville 23-06-2012 - 14:23

Asa se sfideaza o tara intreaga!

tdc 23-06-2012 - 19:34

celula de baza a natiei este familia nastase, sa stam strans uniti in jurul lor

Porky 23-06-2012 - 19:41

La multi ani in puscarie familie de hoti si aroganti.

Aveo 24-06-2012 - 10:51

Personal nu am nimic cu Nastase, dar ii admir curajul sau inconstienta de a apasa pe tragaci, nu oricine face asta. Ce ma intriga pe mine este faptul ca personajul respectiv nu a suportat ideea inchisorii. El, care de mic a fost un favorizat, nu se vede detinut. Tatal, nomenclaturist PCR, primul socru fost ministru de externe 3 ani, al doilea socru fost ministru al agriculturii si vice-prim-ministru al guvernului 7 ani si apoi 8 ani ambasador in China, adolescent cu prieteni precum fiul lui Maurer, a lui Fazekas, cu cei trei nepoti ai lui Gheorghiu-Dej, cu Nicu Ceausescu si Petre Roman… Mi se pare normal ca acest personaj, cu un asa trecut inainte de ’89 si un parcurs fulminant dupa (prim ministru si milimetric ratare ca presedinte), deci mi se pare normal sa refuze ideea de puscarie cu executare. Muritorii de rand chiar nu inteleg ca din Rai nu poti ajunge direct in Iad? Caci Nastase nu se considera un muritor oarecare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult