Acasa MagazinLife Familia Obama şi-a luat un al doilea căţel, Sunny

Familia Obama şi-a luat un al doilea căţel, Sunny

scris de D.P.
16 afisari

Dacă vreţi un prieten la Washington, luaţi-vă un câine’: preşedintele american Barack Obama a urmat acest sfat atribuit predecesorului său Harry Truman, luându-şi, luni, un al doilea companion patruped la Casa Albă, relatează AFP.

Familia Obama şi-a luat un al doilea căţel, Sunny

Familia Obama şi-a luat un al doilea căţel, Sunny

Bo, un ‘câine de apă portughez’, a venit să locuiască cu familia Obama la puţin timp după ce aceasta s-a instalat în reşedinţa americană, în 2009, concretizând o promisiune făcută de preşedinte fiicelor sale în seara în care a fost ales, în noiembrie 2008. Însă lui Bo, un mascul, îi lipsea compania, a afirmat purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne Michelle Obama pe site-ul Casei Albe.

Noua sosită, Sunny, o femelă în vârstă de un an şi de aceeaşi rasă ca Bo, ‘este o soră perfectă: plină de energie şi afecţiune’, a adăugat această purtătoare de cuvânt.

Conform aceleiaşi surse, familia Obama a numit-o Sunny ‘datorită personalităţii sale vesele’. Casa Albă a însoţit acest anunţ cu fotografii pe reţelele sociale şi o înregistrare video în care cei doi căţei se jucau pe peluza sud a reşedinţei.

Atunci când a fost adus Bo, familia Obama a explicat că a ales un ‘câine de apă portughez’ pentru că fiica cea mică, Sasha (12 ani), suferă de alergii, iar părul acestei rase rare nu provoacă crize.

1 comentariu

CONGO 21-08-2013 - 01:52

Cainii astia Huhu, Urbos si Tache or fi de vanzare?
Ca zic sa-mi iau si io fo 3 sa ajung presedinte.
Da le pun botnitza, fara botnitza nu se poate!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult