Acasa MagazinLife Familie regală mai numeroasă. Kate Middleton ar putea avea tripleţi

Familie regală mai numeroasă. Kate Middleton ar putea avea tripleţi

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Presa din Marea Britanie susţine că Ducesa de Cambridge ar putea fi insărcinată cu tripleţi, după un tratament de fertilizare urmat de cuplul William – Kate.

Familie regală mai numeroasă. Kate Middleton ar putea avea tripleţi

De când a intrat în familia regală, Kate Middleton a fost supusă unui stres constant astfel că potrivit reporterilor de la Globe, cuplul a urmat un tratament de fertilizare in vitro în luna septembrie, care să înlesnească sarcina, dar care e foarte posibil să fi făcut ca Ducesa de Cambridge să fie acum însărcinată cu gemeni sau tripleţi. Însărcinată în aproape trei luni, Kate Middleton urmează acum un tratament special pentru a se îngraşa, greutatea sa mult prea mică reprezentând un pericol pentru sănătatea ei şi a copilului sau a copiilor.

Se pare că unul din motivele pentru care cei doi au dorit să grăbească procesul este faptul că, conform celor de publicaţia Globe, Regina Elisabata a II-a îşi doreşte să mai ţină un nou născut în braţe înainte de a muri. Kate şi William s-au căsătorit în Aprilie 2011, fiind împreună de la finalul anului 2003 – începutul anului 2004.

1 comentariu

urbos 18-12-2012 - 14:12

Facuti in eprubeta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult