Acasa MagazinLife Fără manele şi grătare. Evacuaţi de la Curtea de Argeş VIDEO

Fără manele şi grătare. Evacuaţi de la Curtea de Argeş VIDEO

scris de L.M.
560 Afisari

Fără manele şi grătare. Peste 3.500 de omeni, mulţi dintre ei romi, au fost evacuaţi de jandarmii din curtea Mănăstirii Curtea de Argeş.

Fără manele şi grătare. Evacuaţi de la Curtea de Argeş

Fără manele şi grătare. Evacuaţi de la Curtea de Argeş

Este primul an când acestora nu li se mai permite să doarmă, să faca grătare şi să mai asculte manele în incinta lăcaşului de cult. Pelerinii au fost dezamăgiţi de această decizie şi au spus că anul viitor nu vor mai veni la Curtea de Argeş, transmite B1 Tv.

Prefectul de Argeş speră ca, în acest an, sărbătoarea să decurgă normal, fără incidente neplăcute. Asta după ce, în ultimii ani, mii de oameni veniţi din toată ţara, dar si din străinătate faceau grătare şi dansau pe manele în jurul mănăstirii.

În cele din urmă, cei care au vrut neapărat să se distreze ca în ani trecuţi, nu au fost lipsiţi de această plăcere. Primăria Curtea de Arges le-a pregătit enoriaşilor un teren special de camping peste noapte, la ieşirea din municipiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult