Febra Bieber ? – de ce a vomitat Justin pe scenă (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Febra Bieber, e însărcinat sau muzica e prea proastă – De ce a vomitat Justin pe scenă ? (video)

Febra Bieber, e însărcinat sau muzica e prea proastă – De ce a vomitat Justin pe scenă ? (video)

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Justin Bieber a vomitat pe scenă la primul concert din turneul Believe care a avut loc la Glendale în Arizona, dând vina pe lapte.

Justin Bieber a vomitat pe scena la primul concert din noul turneu

Cântăreţul canadian în vârstă de 18 ani s-a dus imediat în culise după nefericitul eveniment, deşi muzica a continuat doar cu dansatorii pe scenă, dovedindu-se astfel şi că artistul făcea playback. La revenirea pe scenă, potrivit tmz.com, Justin Bieber şi-a întrebat fanii, dacă îl vor mai iubi deşi a vomitat pe scen”. Aceasta nu e pentru prima dată când Bieber păţeşte un astfel de lucru, acestuia făcându-i-se rău şi vomitând şi în timpul unui concert din Filipine anul trecut.

După concert Justin Bieber şi-a cerut scuze pe contul de Twitter şi a precizat că în ciudat acestor probleme a fost un spectacol „grozav” în Arizon, menţionând că „laptele a fost o alegere proastă”. Pe site-urile de socializare pe care a fost deja publicat clipul cu incidentul din Arizona, internauţii au încercat să explice mica problema de pe scenă a lui Justin Bieber fie prin celebra „febră Bieber” care l-ar fi lovit pe artist, fie pe seama muzicii nu tocmai reuşite, fie blamând o eventuală sarcină a canadianului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult