Acasa MagazinLife Femeile somere incurajate sa se casatoreasca cu barbati instariti, in Olanda

Femeile somere incurajate sa se casatoreasca cu barbati instariti, in Olanda

scris de Ziua Veche
3 afisari

Doua localitati din Tara Lalelelor au descoperit o metoda inedita de a scadea rata somajului, autoritatile incurajand femeile care nu au un loc de munca sa se marite cu barbati instariti, informeaza Mediafax. Potrivit dutchnews.nl, seviciile sociale locale investesc 1.400 de euro in fiecare femeie somera, pentru ca acestea sa-si imbunatateasca look-ul. Dupa terminarea acestui proces, care include machiaj, coafura, sfaturi de la stilisti, femeile sunt inscrise la o agentie matrimoniala locala. Urmatorul pas este gasirea cat mai rapida a unui sot bogat.
Daca 70 de de femei s-ar casatori, Consiliul ar economisi 400.000 de euro, bani de somaj. Pana in prezent in acest program inedit s-au inscris mai putin de zece femei. Oficialii olandezi au precizat ca implicarea in acest program este voluntara. Localnicii considera noua metoda a autoritatilor lipsita de etica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult