Acasa MagazinLife Ferma Vedetelor. Cine a iesit după primul duel

Ferma Vedetelor. Cine a iesit după primul duel

scris de L.M.
110 afisari

Dupa o saptamana petrecuta la „Ferma Vedetelor”, artistii care au acceptat provocarea de a trai ca acum 100 de ani au fost pusi fata in fata cu realitatea crunta: unul dintre ei trebuie sa iasa din concurs.

Ferma Vedetelor. Cine a iesit după primul duel

Ferma Vedetelor. Cine a iesit după primul duel

De-a lungul primei saptamani petrecute la „Ferma Vedetelor„, doamna Mioara Velicu, Fermierul Saptamanii, a ales doi Servitori. Rolul acestora este sa indeplineasca orice cerinta si sa aiba grija ca ferma sa functioneze perfect.

Tot dumneaei a ales si si primul duelist, pe Oana Radu, care a fost prima concurenta ce a riscat eliminarea si sansa de a pierde premiul de 50.000 de euro. Potrivit regulamentului, primul duelist trebuie sa-l aleaga si pe al doilea, asa ca Oana a decis ca cea pe care ar putea sa o invinga la proba finala ar putea fi Corina Dragulescu.

Inainte de duel, cele doua au petrecut o noapte singure, fiecare in cate o cabanuta din padure. A doua zi, au fost supuse la doua runde, alese de Corina, care le-au testat, forta si anduranta.

Pentru ca a invins in cele doua runde „Pune potcoava in cui” si „Taie-i craca„, sotia lui Marian Dragulescu a ramas in ferma, iar Oana Radu a parasit-o, fara sa mai fie supusa si la runda cu numarul 3, una bazata pe cunostine generale.

Inainte de a se intoarce in Bucuresti, solista a scris o scrisoare in care a desemnat fermierul spatamanii urmatoare. Acesta va fi dezvaluit in episodul de luni al emisunii „Ferma Vedetelor„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult