Acasa MagazinLife Ferma vedetelor. Momente tensionate, Augustin Viziru, primul duelist al saptamanii

Ferma vedetelor. Momente tensionate, Augustin Viziru, primul duelist al saptamanii

scris de C.S.
22 afisari

Dan Helciug a ales primul duelist al saptamanii, acesta fiind nevoit sa-l numeasca pe cel care va face probleme de la sfarsitul saptamanii, in urma carora va fi eliminat un nou concurent.

Momente tensionate la Ferma Vedetelor

Momente tensionate la Ferma Vedetelor

Primul duelist al saptamanii mele ca fermier este, cu mare parere de rau, Augustin„, a spus Helciug. Reactia lui Viziru a fost una destul de amuzanta: „Ah, ce surpriza! Imi merge zodiacul ceva de speriat”. Aflat in postura de prim duelist al acestei saptamani, Augustin Viziru urmeaza sa aleaga concurentul cu care va lupta pentru a ramane in continuare in emisiune.

Augustin Viziru nu este la prima colaborare cu grupul PRO TV, el fiind un actor de succes care a atras simpatia publicului in super productii marca Acasa, precum Inima de tigan si Regina.
Ferma vedetelor. Momente tensionate. Nici bine nu s-a instalat Dan Helciug in camera fermierului, ca a si inceput sa dea directive de la prima ora a diminetii, iar Ionut da dovada de harnicie in indeplinirea sarcinilor date de fermierul saptamanii. Ziua de ieri a adus o serie de momente tensionate la Ferma Vedetelor, iar stresul si animozitatile dintre concurenti au inceput sa iasa la iveala.
Ferma vedetelor. Momente tensionate. Dan este plin de energie pozitiva si la transmite tuturor concurentilor o stare de bine, insa uneori acest lucru nu este suficient, iar respectul fata de el si indeplinirea sarcinilor pe care el le traseaza au de suferit. La prima ora a dimineatii animalele sunt hranite, focul e facut, lemnele sunt taiate, apa e pusa la incalzit, vaca e mulsa si masa e gata – o dimineata perfecta de tara.
Linistea fermierilor este perturbata de venirea lui nea Rata, care le-a adus vopsea, topor, cazma, flori si surpriza: cea de-a doua vaca. Sarcina lor este de a vopsi gardul din fata casei si de a planta florile. Momentul care a declansat avalansa de tensiuni si nemultumiri a fost cand cele doua vaci au scapat si au luat-o la fuga prin padure, lucru care i-a obligat pe Stan, Vica si Cristina la un jogging printre copaci. De aici a inceput cearta intre Vica si Stan, pentru ca era sa o darame vaca, Stan fiind cel care o mana din spate, iar Cristina a fost calcata pe picior de vaca.

Ferma vedetelor. Momente tensionate. Nea Rata insa a venit si cu o noua provocare pentru fermieri. In schimbul unei mici recompense, ei au trebuit sa se imparta pe echipe si sa faca unt! Pentru ca s-au descurcat exemplar, pe ritmul muzicii care le-a dat spor, si au terminat in acelasi timp, ambele echipe au primit premiul.

Linistea si voia buna nu au durat mult. In scurt timp, o noua discutie intre generatii s-a aprins. De aceasta data Mioara a fost acuzata de Corina ca i-a spus ca merge stramb si ca nu face nimic. Discutia a fost continuata si cand a venit Iulia Vantur.

Ferma vedetelor. Momente tensionate.  Dupa ce a gustat din painea proaspat scoasa din cuptor si untul abia facut, Iulia a incercat sa lamureasca problema celor doua. “Ma simt asa data la o parte ca s-au format niste echipe: eu si ceilalti! Cred ca este din vina mea ca nu stiu sa comunic cu altii!”, a spus Mioara. Momentul a fost depasit si fiecare fermier a anuntat nominalizarile lui pentru servitorii saptamanii, iar voturile au inclinat catre: Stefan, Mioara, Augustin, Doinita si Corina. Insa Dan a decis si i-a ales pe Doinita si Augustin. Constient de ce a facut, Dan a declarat, in spiritul sau caracteristic: “Sper sa supravietuiesc dupa aceasta noapte, sa nu ma omoare Augustin in somn!”.

Ferma vedetelor. Momente tensionate. Discutia de la masa in prezenta Iuliei a continuat si dupa plecarea ei. Tema principala a fost lipsa respectului pe care Sttefan Stan o afiseaza fata de femei. Augustin a fost cel care a spus: “In urmatoarele trei zile va iesi un scandal la nivel inalt in aceasta ferma. Nu stiu de ce sunt oamenii asa de agitati si stresati”. Stefan si-a luat apararea si le-a spus baietilor: “Eu sunt un om mai din popor, mai direct asa!”, insa Cristina a completat: “Stan gaseste competitor in fiecare om!”.

Ferma vedetelor. Momente tensionate. Seara s-a incheiat printre lacrimile Vicai, care a suferit un accident cand a mers sa mulga vaca. Cele doua vaci s-au incaierat si ea a fost prinsa la mijloc, trantita pe jos si calcata de vaca pe picior. Cand au auzit tipetele toti colegii i-au sarit in ajutor si au chemat medicul. “Nu imi simt piciorul, nu imi simt degetul de la picior!” – acestea au fost primele cuvinte ale Vicai printre lacrimi. Insa, la scurt timp un alt moment tensionat s-a iscat intre Stefan si Vica, care l-a auzit pe acesta vorbind cu Dan in padure despre cine sa intre la duel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult