Acasa MagazinLife Ferma Vedetelor. Reacţia vedetelor când au văzut ferma (video)

Ferma Vedetelor. Reacţia vedetelor când au văzut ferma (video)

scris de Z.V.
62 afisari

Cel mai tare reality show 100% romanesc le-a adus concurentilor o surpriza de proportii. Cu toate ca stiau ca se inhama la o provocare dura, niciunul nu se astepta ca noua lor locuinta sa fie… asa.

Reactia vedetelor cand au vazut pentru prima oara ferma

Reactia vedetelor cand au vazut pentru prima oara ferma

Ferma in care vor sta, vor dormi, manca si munci in urmatoarea perioada este veche de sute de ani si nu beneficiaza de curent electric, apa curenta sau gaze.

Pentru 3 luni timpul va sta in loc pentru vedete si se va opri in vremea strabunicilor, in satul de poveste portretizat in zeci de scrieri ale autorilor romani celebri.

Intoarcerea la traditii si la conditiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocari, iar cele 12 vedete s-au convins de acest lucru inca din prima clipa in care au vazut asezarea.

Echipelor nu le-a venit sa creada cum arata, asa cum ati vazut si voi.
Ferma Vedetelor nu este o locatie oarecare, iar povestea din spatele ei este una incarcata de emotie si traditie. Legenda spune ca ferma a fost cladita acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Nita Lemnaru, ca sa nu fie gasit de oaste. Dupa o vreme si-a cladit alaturi de aleasa inimii lui o gospodarie care a inflorit de la zi la zi. Insa ferma lor a fost luata in posesie de stat si transformata in ocol silvic.

Desi, pana la urma, a fost retrocedata urmasilor lui Nita, din pacate starea in care au gasit-o nu le-a permis sa o readuca la stralucirea de altadata. Acum, ei si-au pus increderea in cei 12 concurenti pentru a reface ceea ce stramosii lor au cladit. In acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, avand la dispozitie 3 luni pentru a pune ferma pe picioare.

Astfel, Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie vor munci pentru a indeplini toate sarcinile si a transforma locul in unul in care sa poata locui, transformand ferma intr-un loc roditor.

Partea 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult