Acasa MagazinLife Ferma Vedetelor. Vica Blochina, fermierul săptămânii. Cine a abandonat concursul

Ferma Vedetelor. Vica Blochina, fermierul săptămânii. Cine a abandonat concursul

scris de L.M.
98 afisari

Cea de-a treia saptamana de la Ferma Vedetelor a inceput in forta, iar Stefan Stan a fost cel care a ales concurentul ce urmeaza sa indeplineasca rolul de Fermierul Saptamanii.

Ferma Vedetelor. Vica Blochina, fermierul săptămânii

Ferma Vedetelor. Vica Blochina, fermierul săptămânii

Eliminata in urma duelului cu Augustin Viziru, Stefan Stan a fost cel care a ales persoana potrivita sa indeplineasca aceasta sarcina pe durata urmatoarelor sapte zile, la finalul carora un alt concurent va fi exclus din competitie.

Fermierul Saptamanii este o persoana muncitoare, amuzanta, care are puterea sa lupte mai departe in competitie. Fermierul Saptamanii este Vica Blochina„, a anuntat Iulia Vantur, cu doar cateva secunde dupa ce Dan Helciug a pariat ca frumoasa blonda va fi aleasa.

„Dintr-un anumit punct de vedere m-am asteptat. Nu-mi pare rau ca am ajuns in postura de sef. Mi s-a dovedit inca o data ca prietenii mei ma considera o femeie puternica, organizata”, a declarat Vica.
Bucuria alegerii Fermierului Saptamanii a fost umbrita de decizia Mioarei Velicu de a parasi competitia. Aceasta a marturisit ca nu mai face fata stresului psihologic, iar problemele de sanatate sunt din ce in ce mai grave, asa ca a ales sa plece chiar la inceputul acestei saptamani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS