Acasa MagazinLife Festival al florilor în apropierea serelor din Parcul Drumul Taberei

Festival al florilor în apropierea serelor din Parcul Drumul Taberei

scris de Misu Andrei
128 Afisari

Primăria Sectorului 6 va organiza, în perioada 9-11 iunie, în proximitatea serelor din Parcul Drumul Taberei, un festival al florilor.

Edilul Ciprian Ciucu a scris, marţi, pe Facebook, că West Side Flower Fest reprezintă unul dintre „evenimentele de referinţă” pe care autoritatea locală îl va organiza anual de acum înainte. El a punctat că este nevoie de un logo şi i-a invitat pe cetăţeni să îl aleagă împreună.

Ciprian Ciucu a menţionat că festivalul se va desfăşura în stradă, în proximitatea serelor din Parcul Drumul Taberei, pe principiul străzilor deschise.

Potrivit edilului Ciucu, la festival vor fi: expozanţi din industria de flori şi hand-made, un concurs de florişti amatori, amenajări florale tematice realizate de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi firme partenere (care adoptă un spaţiu), cum ar fi grădina romantică, cea aromatică, cea decorativă de legume cu flori reperente etc, ateliere florale pentru copii şi adulţi, o conferinţă despre biodiversitate şi sustenabilitate în cadrul săptămânii verzi a Comisiei Europene, street food de dimensiuni mici spre medii, proiectare de minigrădini realizate de studenţii unei universităţi de profil, statui şi amenajări decorate cu flori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult