Acasa MagazinLife Fetiţă-fantomă bătută crunt în lift. Imagini şocante VIDEO

Fetiţă-fantomă bătută crunt în lift. Imagini şocante VIDEO

scris de L.M.
32 afisari

Imagini video şocante! O fetiţă-fantomă a fost bătută crunt în lift de către un bărbat care a atacat-o cu pumnii şi picioarele.

Fetita-fantoma batuta crunt în lift - Imagini socante

Fetita-fantoma batuta crunt în lift - Imagini socante

Aşa cum era de aşteptat, farsa braziliană care a înnebunit internetul are acum şi o parodie. Fantoma unei fetiţe apărea brusc într-un lift, după ce se oprea lumina, iar toată lumea ţipa îngrozită. Mulţi au spus că ar fi făcut infarct, dacă erau în locul victimelor.

Cu toate acestea, după război, mulţi viteji se arată. Aceştia au spus că ar fi reacţionat violent şi că fetiţa care a interpretat rolul fantomei din lift risca să fie grav rănită, în ura loviturilor pe care le-ar fi aplicat ei.

Pornind de aici, a fost realizată deja o parodie, în care fetiţafantomă este bătută crunt în lift.

10 comentarii

Ereticul 14-12-2012 - 22:02

Rolul fetitei este unul evident riscant; niciodata nu poti sti cum reactionezi in situatii extreme: fie faci infarct, fie te cuprinde o stare de isterie in care loviturile aplicate „fantomei” pot fi usor explicate drept legitima aparare (datorate unei stari de tulburare extrema); exista si varianta unei incercari de dialog cu „lumea de dincolo”, dar pentru asta trebuie sa fi participat la cel putin o sedinta de spiritism inainte.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-12-2012 - 22:08

Daca tacea-i …. hanimalu ,hanimal dar fudul i-si etaleaza prostia !

Ereticul 14-12-2012 - 23:59

„tacea-i”? „i-si”???
Nu stiu cat de prost sunt eu, dar cu siguranta altcineva isi etaleaza lipsa cunostintelor elementare de gramatica pe aici …
Va invit sa refllectati in seara asta la zicala „rade ciob de oala sparta”. Maine astept sa-mi spuneti la ce concluzii ati ajuns.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-12-2012 - 01:30

O GRESEALA de gramatica pentru cine a invatzat limba romana ulterior, la origini avand o alta limba materna . Echivalentza insa nu exista intre o greseala gramaticala si o greseala comportamentala care devoaleaza un instinct gregar ,primitiv si prin apartenenta la o miscare extremista ,care demultisor a fost maturata in lada de gunoi a Istoriei !

BULA 15-12-2012 - 08:51

Esti bozgor si te dai evreu ?

urbos 14-12-2012 - 22:26

Eu zic ca totul a fost o facatura inca de la inceput si nimeni nu s-a incumetat sa faca o farsa d-asta pe bune, implicand si un copil.

digital 14-12-2012 - 22:34

ba da,băsexul,s-ar fi încumetat!

Viorel & Crin Stanescu 15-12-2012 - 05:37

Esti cu capul, obsedatule! Vezi ca ninge… si tot mana lu’ Base e!

Valah 15-12-2012 - 08:50

Este o reactie destul de normala si fireasca din partea tipului, sa reactionezi asa de frica , din instict, este normal. Cine a facut aceasta farsa trebuia sa ia in evidenta ca vor fi si barbati care reactioneaza violent pt asi proteja partenera sau pe ei. Sincer poate si eu o rupeam cu bataia crezand ca este o fantoma , nu stim cum reactionam in cazuri extreme.

BULA 15-12-2012 - 08:53

Numai un cretin isi imagineaza ca se poate lupta cu ceva imaterial.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult