Acasa MagazinLife Fiica adoptivǎ ȋl acuzǎ pe Woody Allen de agresiune sexualǎ ȋn copilǎrie

Fiica adoptivǎ ȋl acuzǎ pe Woody Allen de agresiune sexualǎ ȋn copilǎrie

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Regizorul american Woody Allen este acuzat de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, că a agresat-o sexual în copilărie.

Fiica adoptivǎ ȋl acuzǎ pe Woody Allen de agresiune sexualǎ ȋn copilǎrie (foto:thefrisky.com)

Acuzaţia a fost formulată, sâmbătă, într-o scrisoare deschisă publicată pe un blog al unui jurnalist de la New York Times – Nicholas Kristof. „Care este filmul vostru preferat regizat de Woody Allen? Înainte de a răspunde, ar trebui să ştiţi că atunci când aveam şapte ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi, el m-a agresat sexual„, scrie tânăra.

Nu este prima dată când regizorul este acuzat că şi-a molestat sexual fiica adoptată în timpul relaţiei cu actriţa Mia Farrow. În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani.

Acuzaţiile au fost formulate în timpul unui conflict dur dintre actriţă şi regizor, după ce aceasta descoperise că Allen avea o aventură cu o altă fiică adoptată de Mia Farrow, Soon-Yi Previn, la acel moment în vârstă de 20 de ani. Regizorul nu fost urmărit în instanţă, el negând că ar fi agresat-o pe Dylan Farrow. „Este puţin probabil ca domnul Allen să fie urmărit penal pentru abuz sexual pe baza probelor”, a declarat atunci judecătorul Elliott Wilk, de la Curtea Supremă, potrivit unei publicaţii americane. Potrivit CNN, reprezentanţii regizorului american nu au răspuns la aceste noi acuaţii.

Woody Allen, în vârstă de 77 de ani, autorul filmului „Annie Hall” din 1978, pentru care a fost recompensat cu două premii Oscar – la categoriile „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun scenariu original” -, a realizat peste 48 de filme într-o carieră de 58 de ani şi este cunoscut pentru personajele sale nevrotice şi comice, devenite o veritabilă marcă personală şi care sunt adeseori interpretate chiar de el. Conform mediafax, pentru cel mai recent film al său, „Blue Jasmine”, un film care spune povestea unei femei alcoolice suferind de o afecţiune mintală, Woody Allen a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

2 comentarii

CONGO 02-02-2014 - 19:44

da-o in ponta mea de fenechie uselista, minte ca porcul Antonescu, vrea sa jupoaie bani.

urbos 02-02-2014 - 19:47

Sobolan imputit, ce sa-i ceri?
Uite cum arata animalul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult