Acasa MagazinLife Fiica fostului primar din New York arestata pentu furt

Fiica fostului primar din New York arestata pentu furt

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Caroline Giuliani, fiica fostului primar al orasului New York, Rudolph Giuliani, in varsta de 20 de ani, a fost arestata de politie pentru furt dintr-un magazin de produse cosmetice.

Potrivit Mediafax, Caroline Giuliani a fost acuzata de furt calificat, dupa ce a fost prinsa furand, miercuri, intr-un magazina care comercializeaza produse pentru ingrijirea pielii si machiaj. Ea este cea mai mica dintre cei doi copii ai lui Giuliani cu Donna Hanover, reporter de televiziune si actrita, de care a divortat.

0 comentariu

Europeanuul 16-09-2010 - 16:38

desigur, acum e numai vina executivului, de parca rolul politicii monetare (dobinzile extrem de mari) in contextul crizei din ultimii 2 ani ar fi avut numai un efect secundar.

http://www.bis.org/review/r080923b.pdf

Va aduceti aminte cand executivul il recita in cor: economia romaneasca duduie, se incinge! Azi nu-si mai aduce nimeni aminte, sufera toti de amnezie. A fost vina executivului din toamna anului 2009. Basta.

Bachus 18-09-2010 - 12:40

mai bine sa isi vada de buturugile lui de vie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult