Acasa MagazinLife Finala X Factor 2012 a fost câştigată de Tudor Turcu (video)

Finala X Factor 2012 a fost câştigată de Tudor Turcu (video)

scris de D.S.S.
20 afisari

Publicul a decis: marele castigator X Factor 2012 este Tudor Turcu. Peste 100.000 de romani au votat in aceasta seara, iar majoritatea l-au ales pe Tudor Turcu.

MARELE CASTIGATOR X Factor Romania 2012 - TUDOR TURCU

MARELE CASTIGATOR X Factor Romania 2012 - TUDOR TURCU

Tanarul de 30 de ani din echipa lui Cheloo a infruntat numeroase provocari, a cantat mai multe genuri de muzica si a demonstrat ca nu este doar un rockstar, ci un adevarat superstar! In marea finala X Factor 2012 a cantat o piesa rock romaneasca, un duet incredibil cu Delia si un colind. „Va promit ca nu o sa mai aveti liniste pe nicio scena din Romania”, s-a adresat Tudor fanilor lui.

A primit trei DA la auditii, a trecut de provocarile din bootcamp, iar in etapa Judges Home Visit, Cheloo l-a ales ca parte din echipa de cinci oameni cu care a mers in galele live. A avut un drum incredibil, plin de emotii, interpretari incredibile si povesti de viata reale. El e Tudor „the Rockstar” Turcu – marele castigator al sezonului 2 X Factor!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult