Acasa MagazinLife Finaliştii celui de-al doilea sezon al show-ului Vocea Romaniei (video)

Finaliştii celui de-al doilea sezon al show-ului Vocea Romaniei (video)

scris de C.P.
0 afisari

Ei sunt finalisitii celui de-al doilea sezon al show-ului „Vocea Romaniei”. Au fost alesi in editia Vocea Romaniei din data de 14 decembrie iar pe 26 decembrie numai unul va fi Vocea Romaniei.

Finaliştii din sezonul 2 show-ul Vocea Romaniei

Finaliştii din sezonul 2 show-ul Vocea Romaniei

Echipa lui Smiley

Antrenorul a lasat publicul sa hotarasca cine merge in finala. El a impartit procentele in mod egal: Silviu Pasca – 50%, Tibi Scobiola – 50%. Telescpectatorii au decis ca Tibi Scobiola sa mearga mai departe, cu 60% din voturi. „Vreau sa va multumesc tuturor. Acum cativa ani, cand eram inginer si stateam in spatele unui birou, nu-mi imaginam ca voi ajunge aici„, a declarat Silviu.

Echipa lui Horia Brenciu

Laurian Manta si Julie Mayaya erau la egalitate dupa votul antrenorului: 50% – 50%. Plicul decisiv a venit din partea telespectatorilor, care au votat in proportie de 67% cu Julie. „Vreau sa le multumesc celor care m-au votat. Nu este un capat de drum. Ii urez lui Julie mult succes in finala„, a declarat Laurian inainte sa paraseasca scena.

Echipa Loredanei

Loredana a lasat, de asemenea, ca publicul sa aleaga finalistul, ea oferindu-le procentaje egale lui Cristi Nistor si lui Ciprian Teodorescu. Cu nu mai putin 82% din voturi, telespectatorii au decis ca nimeni altul decat Cristi Nistor sa mearga mai departe in competitie. „Mii de multumiri celor de acasa ca m-au votat. Sotiei mele ii multumesc ca a fost alaturi de mine pe parcursul intregului concurs si ii multumesc Loredanei„, a spus el.

Echipa lui Marius Moga

Nici Marius Moga nu a decis cu cine sa mearga in finala si a oferit „frateste” procentele: 50% pentru Fely Donose si 50% pentru Vizi Imre. Asadar, tot publicul a ales cine merge in finala. Este vorba despre Vizi Imre, care a obtinut 64% din voturile telespectatorilor. „Va multumesc din suflet… Marius, n-am cuvinte. Imi vine sa plang. Ma bucur foarte tare pentru Vizi, e ca si cum as fi mers si eu mai departe. Merita. Acum ceva timp scriam pe Facebook ca ‘Vocea Romaniei’ e la Moga si chiar este„, a afirmat Fely la final.

O singura editie a mai ramas pana la aflarea marelui castigator al celui de-al doilea sezon de „Vocea Romaniei”. Marea Finala Vocea Romaniei – a doua zi de Craciun, miercuri, pe 26 decembrie!

1 comentariu

twertt 15-12-2012 - 14:11

tare de tot Vizi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult