Acasa MagazinLife Fiul lui Rick Harrison de la ”Așii Amanetului” a murit la vârsta de 39 de ani, după „o supradoză fatală”

Fiul lui Rick Harrison de la ”Așii Amanetului” a murit la vârsta de 39 de ani, după „o supradoză fatală”

scris de C.S.
722 Afisari

Adam Harrison, fiul lui Rick Harrison de lade la PAWN Stars (Așii amanetului), a murit după ”o supradoză fatală”, scrie The Sun.

Un reprezentant al Pawn Stars a dezvăluit că a murit din cauza unei supradoze, iar familia a aflat vineri, au spus ei pentru TMZ.

Biroul de știri a mai dezvăluit că poliția din Las Vegas Metro investighează cazul, deși circumstanțele exacte ale morții sale nu au fost dezvăluite.

Adam a fost doar unul dintre copiii lui Rick.

Starul History Channel îl mai are pe Corey, în vârstă de 40 de ani, cu prima lui soție și Jake din a doua căsătorie.

În timp ce Corey și Jake au fost prezentați în serialul de antichități de succes, Adam a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, obișnuia să lucreze la faimosul magazin de amanet de aur și argint al tatălui său, situat în Las Vegas, Nevada, dar a decis că nu era locul de muncă pentru el.

Se știe puține despre viața personală sau profesională a lui Adam în afara casei de amanet TV, dar TMZ a raportat că este posibil să fi lucrat ca instalator sau într-un alt business local.

1 comentariu

Constantinescu Valentin-Ionut 25-01-2024 - 10:33

condolences

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult