Acasa MagazinLife Fiul lui Sylvester Stallone găsit mort

Fiul lui Sylvester Stallone găsit mort

scris de Șt. C
38 afisari

Sage Stallone, fiul actorului Sylvester Stallone, a fost găsit mort, au anunţat The New York Post şi site-ul despre celebrităţi TMZ.

Sage Stallone

Stallone junior avea 36 de ani. El a fost descoperit mort la domiciliu, în Los Angeles. TMZ a relatat că tatăl său este consternat. Avocatul lui Stallone, Sage Moonblood,  a spus că moartea a venit ca un şoc. ‘El era într-o bună dispoziţie şi lucra la tot felul de proiecte’, a declarat George Braunstein pentru The Post. ‘Îşi făcuse planuri de căsătorie…. Era un tip extrem de minunat, iubitor. Este o tragedie‘.
Potrivit unor surse citate de TMZ, cauza morţii a fost o supradoză de medicamente.
The Post a relatat că mama sa, Sasha Czack, a fost de asemenea anunţată de moartea fiului ei. Sage Stallone şi-a făcut debutul în film alături de tatăl său în ‘Rocky V’. El a continuat să joace într-o serie de filme, cel mai recent în ‘Promises Written in Water’ în 2010. A apărut în ‘The Agent’, un scurt metraj, şi în 2011, într-un episod al unui documentar de televiziune despre filmele Rocky.
Sylvester Stallone s-a aflat joi la San Diego pentru a promova ‘Expendables 2’, noul său film cu Arnold Schwarzenegger.

2 comentarii

MARGARETA 14-07-2012 - 22:44

trist

MARGARETA 14-07-2012 - 22:45

O asemenea veste nu poate sa ne placa. Trist…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult