Acasa MagazinLife Fotografii spectaculoase şi detalii picante de la nunta regală (Galerie FOTO)

Fotografii spectaculoase şi detalii picante de la nunta regală (Galerie FOTO)

scris de Bogdan Crețu Roman
9 afisari

Kate şi Will şi-au jurat credinţă. Kate Middleton nu s-a angajat „să fie supusă” în faţa soţului ei. A promis însă „să îl iubească, să îl îngrijească, să îl respecte şi să îl sprijine” pe prinţul William, dar nu „să i se supună”.

Printul William si Kate s-au sarutat de doua ori in balconul Palatului Buckingham

Căsătoria Prinţului William cu Kate Middleton este, fără îndoială, nunta secolului şi cel mai important eveniment în Marea Britanie; peste două miliarde de oameni din întreaga lume au urmărit transmisiunile în direct pe mai mult de 100 de posturi de televiziune. Alianţa dintre tânărul prinţ şi soţie sa este mai mult decât benefică pentru monarhia britanică – cuplul oferind o imagine proaspătă şi modernă.
După slujbă, cuplul regal a părăsit Catedrala Westminster, îndreptându-se, în uralele mulţimii, spre Palatul Buckingham.Kate şi Will au salutat mulţimea din balcon şi s-au sărutat de două ori, nu o dată, cum era protocolul.William a purtat uniformă roşie de colonel a gărzilor irlandeze. Camerele de luat vederi s-au întrecut în cadre cât mai detaliate ale ţinutei miresei – rochie cu trenă şi voal peste o tiară discretă. Rochia, cu o trenă de 2,70 m, este o creaţie Sarah Burton, de la casa Alexander Mc Queen. Baza rochiei a fost croită în formă de floare.
Fotbalistul englez David Beckham şi soţia lui, Victoria, s-au numărat printre cei 1900 de invitaţi la nunta prinţului William cu Kate Middleton. La eveniment a fost prezent şi gay-ul Elton John.

Pippa, sora lui Kate

Pippa Middleton

Pippa Middleton

David a impresionat prin vestimentaţia sa, fiind îmbrăcat într-un costum gri închis Ralph Lauren cu cămaşă albă şi cravată de culoare gri deschis. El purta în partea dreaptă insigna de Comandor al Imperiului Britanic şi avea butoni personalizaţi.
Soţia sa, Victoria, însărcinată în cinci luni, a purtat o rochie-tunică de culoare bleumarin, din colecţia creată chiar de ea, AW11. Cântăreaţa a avut părul prins în coadă şi, ca aproape toate invitatele, purta pălărie. La nuntă a participat şi celebrul cântăreţ Sir Elton John, alături de partenerul său de viaţă.
Tabloidele britanice au publicat cu prilejul nunţii regale un adevărat război al ştirilor de senzaţie.

 The Sun descrie cu lux de amănunte un pretins vis recurent al lui Kate Middleton. În ultimele săptămâni, aceasta a visat de mai multe ori că se află în faţa altarului alături de viitorul său soţ – şi descoperă că este complet goală, şi că privirile tuturor, inclusiv a reginei şi a prinţului Philip, sunt îndreptate către ea. Conform tabloidului britanic, viitoarea prinţesă a început să bea băuturi energizante cu un conţinut ridicat de proteine pentru a îşi păstra puterile.The Sun a descoperit şi că unul dintre membrii gărzi de onoare a forţelor navale britanice este înrudit cu Kate Middleton; Dennis Brown, din Brisbane, Australia, şi viitoarea prinţesă au un stră-stră-străbunic comun.

The Daily Mail descrie „ultima zi de libertate” a prinţului William; după ce a dat o tură cu motocicleta sa Ducati prin Londra, prinţul a jucat fotbal cu prietenii săi. Totuşi, tabloidul londonez nu a reuşit să afle scorul final al partidei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult