Acasa MagazinLife Francezii nu mai au chef de sex

Francezii nu mai au chef de sex

scris de Ziua Veche
4 afisari

Un sondaj recent arata ca mitul sexualitatii debordante a francezilor sta sa se pabuşeasca, transmite Realitatea.net.  Peste trei sferturi din cuplurile franceze se pling de o viata sexuala proasta, iar o femeie din trei obişuieşte sa pretexteze migrene, oboseala sau prezenta copiilor in camera vecina ca sa nu faca sex. In plus, un barbat din şase foloseşte aceleaşi scuze ca sa se eschiveze de la indatoririle conjugale. Sondajul, efectuat pe mai bine de o mie de subiecti, ajunge la concluzia ca, practic, jumatate dintre cuplurile franceze sunt marcate de absenta libidoului.
Cât prieşte cauzele, doua treimi dintre cei chestionati sustin ca oboseala ar fi de vina, iar putin peste jumatate vorbesc despre stresul vietii cotidiene. Un aspect interesant este felul in care presa a consemnat sondajul. Daca ziarele franceze analizau cu seriozitate consecintele psihosociale şi demografice ale crizei de libido, presa britanica nu uita nicaieri sa aminteasca faptul ca francezii s-au considerat mereu cei mai buni amanti din lume, mai ales in raport cu englezii, dar ca, se pare ca acele vremuri au apus.

0 comentariu

Loc.Col.dr.ing Ion V 20-09-2010 - 08:15

Le este frica sa nu izbucneasca o revolta a militarilor. Americanii nu vor sa piarda colonia din Carpati.

Marc 20-09-2010 - 12:11

Ma intreb, de cae servicii secrete mai avem nevoie? Deja platim de 8 ori mai multi agenti per capita decat SUA. Bugetul asta e o vaca din care multi sug si nu se mai satura.

caramache 21-09-2010 - 02:58

Apevistule, pai tu esti doftor enjeniar la prajitul bomboanelor agricole soldatesti. Unde ai vazut tu gradu’ „Loc.Col”? In mintea ta locata in colon? Ba ‘telighentule, daca Carpatina Mioritica era colonie americaneasca, de o mie de ori o ducea mai bine toata suflarea romaneasca.

Loc.Col.dr.ing Ion V 21-09-2010 - 03:55

Esti prost si iti lipseste simtul umorului.

Din ’89 suntem o colonie, impartita frateste de americani cu englezii, francezii si alte scarbe din vestul Europei. Nu mai avem nimic in tara. Toata economia a fost anihilata si vom muri de foame. Tu ce zici, e mai bine sa fii sanatos si puternic (adica liberi), sau e bine sa fii plin de paraziti care iti sug sangele ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult