Acasa MagazinLife Frank Zamboni sparge gheata la Google (video)

Frank Zamboni sparge gheata la Google (video)

scris de Șt. C
3 afisari

Google a modificat, miercuri, logoul, pentru a aniversa 112 ani de la nasterea lui Frank Zamboni, inventatorul masinii de curatat si lustruit gheata, folosita in patinoare.

Frank Zamboni lustruieşte gheaţa la Google, 112 ani de la naştere

Frank Zamboni lustruieşte gheaţa la Google, 112 ani de la naştere

Primul  logo interactiv creat de Google in anul 2013 si dedicat lui Frank Zamboni, este gândit sub forma unui joc video cu mai multe nivele. La inceputul joculetului, un personaj animat care conduce o masina Zamboni curata si netezeste gheata, pregatind-o pentru câtiva patinatori si jucatori de hochei pe gheata. Dupa ce jocul se incheie, cel care conduce masina Zamboni se intoarce pentru a reface stratul de gheata. Dup pationatorii amatori, pe gheata intra jucatorii de hochei, urmati de patinatorii artistici.

Masina lui Frank Zamboni intra pe gheata, o lustruieste, gaseste rezerve de benzina, dar aluneca si pe cojile de babanae. Joculetul se termina in momentul in care masina lui Frank Zamboni ramane fara benzina, jucatorul avand posibilitatea sa isi posteze scorul pe G+. Incercati si voi sa jucati si spuneti ce scor ati facut. Succes !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult