Franţuzoaicele – femeile cel mai greu de cucerit online | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Franţuzoaicele – femeile cel mai greu de cucerit online

Franţuzoaicele – femeile cel mai greu de cucerit online

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Un studiu a arătat că franţuzoaciele au reputaţia de a fi cele mai selective europence în ceea ce priveşte flirtul online cu bărbaţi necunoscuţi.

Franţuzoaicele – femeile cel mai greu de cucerit online (foto: flirtbodylingo.com)

Studiul a fost realizat de site-ul badoo, cel mai mare site din lume pentru noi relaţii şi prietenii, care dispune de peste 164 de milioane de utilizatori. Statisticienii au evaluat răspunsul femeilor la avansurile formulate online de bărbaţi, folosind date de la 147 de milioane de interacţiuni online, pe portalul badoo, din 180 de ţări.

Astfel, a reieşit că franţuzoaicele se bucură deja de reputaţia de a fi cele mai şic şi mai sofisticate femei din lume şi sunt în mediul online mult mai greu de cucerit decât alte europence.  Potirivt studiului, pe locul doi după franţuzoaice se plasează britanicele, urmate de germane. La polul opus, femeile din Cehia sunt cele mai receptive la flirtul online, urmate de olandeze şi de elveţience.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult