Acasa MagazinLife Fructe proaspete si vin alb in cabina lui Bob Dylan

Fructe proaspete si vin alb in cabina lui Bob Dylan

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Bob Dylan nu a avut solicitari extravagante pentru zona de culise, doar o atmosfera relaxanta, cu multe betisoare parfumate. Artistul va concerta pe data de 2 iunie in cadrul Zone Arena din Bucuresti, informeaza Emagic.

 

Respectand statutul lui Bob Dylan de adevarata legenda a muzicii, echipa artistului a solicitat organizatorilor multa discretie, precum si crearea unui mediu relaxant in backstage, cabine luminate difuz si multe betisoare parfumate.

 

De asemenea, artistul este foarte atent in ceea ce priveste stilul de viata, solicitand organizatorilor un meniu sanatos, care sa includa o varietate de fructe si legume proaspete, produse vegetariene, multe lactate si pentru fiecare dintre mese, un preparat din carne. In cabina personala, artistul si-a dorit sa aiba tava cu fructe proaspete si o sticla de vin alb de calitate. Cerintele staff-ului de productie al turneului pentru cei sase muzicieni care vor urca pe scena alaturi de Dylan includ suc proaspat de fructe, ciocolata neagra si vin rosu autohton!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult