Acasa MagazinLife Gabriela Vranceanu Firea, ceruta de sotie de primarul orasului Voluntari

Gabriela Vranceanu Firea, ceruta de sotie de primarul orasului Voluntari

scris de Ziua Veche
1 afisari

Gabriela Vranceanu Firea (38 de ani) a fost cerută în căsătorie de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele (49 de ani), vedeta Antenei 3 declarând că se simte onorată de solicitarea edilului. Firea a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN, că aşteaptă să vadă ce-i rezervă viitorul.Răsvan, soţul Gabrielei, a încetat din viaţă la începutul acestui an, în urma unui stop cardio-respirator. Acesta suferise, în urma cu cativa ani, un transplant renal care a dus la o serie de complicaţii.
Florentin Pandele a fost căsătorit timp de 15 ani şi are doi copii, Andrei-Ionuţ -absolvent al IATC Bucureşti, Secţia Actorie şi Bogdan – absolvent ASE Bucureşti, specializarea „Relaţii economice internaţionale”. Primarul din Voluntari a fost trimis in judecată la sfarşitul anului 2008 de către procurorii anticorupţie, fiind acuzat de fals intelectual în formă continuată.
Citiţi mai multe în Cancan

 

 

0 comentariu

caramache 19-09-2010 - 17:21

… de dimineata te-ai sculat, de scris te-ai apucat si pub’icat si, dupa aia, muzica lui BRAMS ai ascultat. Din pacate capodopera lui este pe mai multe coarde cu tril de pasarici.

dau la buci 19-09-2010 - 17:39

M-am dus si eu pe pagina pe care ne tot invita amarita asta si ce sa vezi? doua boarfe in stinga si in dreapta paginii cu care, ce-i drept, m-as f..te in acelasi timp cu amindoua deodata sa zica si ele, mersi!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult