Gala Premilor Oscar 2013 – cine e prezentatorul surpriză ales | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Gala Premilor Oscar 2013 – vezi cine e prezentatorul surpriză ales de organizatori

Gala Premilor Oscar 2013 – vezi cine e prezentatorul surpriză ales de organizatori

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Realizatorul serialelor de animaţie „Family Guy” şi „American Dad”, Seth MacFarlane a fost ales de organizatori să prezinte gala din 2013 a premilor Oscar.

Seth MacFarlane, de la animatii, la prezentator al Galei Oscar (foto:justjared.com)

Numirea lui Seth MacFarlane drept gazdă a viitoarei Gale a Premilor Oscar a dat naştere la păreri împărţite, deşi organizatorii susţin că vor astfel să dea un suflu nou showului, criticii fiind de părere că e vorba de un comediant de mâna a doua. Creatorul celebrului serial de animaţie „Family Guy”, Seth MacFarlane nu a putut însă să îşi ascundă entuziasmul şi nebăgând de seamă criticile, a declarat că  primul care a fost anunţat că va găzdui cea de-a 85-a gală a premiilor Academiei americane de Film a fost tatăl său.

Cel mai important proiect al lui MacFarlane este serialul „Family Guy” de care se ocupă din 1999. Producţia a fost nominalizată de 12 ori la premiile Emmy şi a câştigat trei trofee. Anul acesta, Seth şi-a împrumutat vocea ursuleţului de pluş din comedia „Ted”.  În 2012, Oscarurile au fost prezentante de Billy Crystal, Gala de anul viittor urmând să aibe loc pe 24 februarie, potrivit realitatea.net.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult