Acasa MagazinLife Gale live X Factor: Loreen vine la X Factor (video)

Gale live X Factor: Loreen vine la X Factor (video)

scris de L.M.
4 afisari

Dupa Alesha Dixon, invitata primei gale live X Factor, o alta interpreta in voga va face show pe scena X Factor. Loreen le da intalnire fanilor din Romania  pe 18 noiembrie, la Antena 1.

Loren vine la X Factor

Loren vine la X Factor

Anuntul oficial a fost postat pe pagina de Facebook a artistei. La cateva minute dupa, postarea ei a atras atentia a peste 400 de fani, care i-au raspuns prin comentarii entuziaste. Cei mai multi i-au urat bun venit in tara noastra si si-au exprimat dorinta de a o vedea intr-un concert in Romania.  Pana cand acest lucru va fi posibil, Antena 1 le ofera posibilitatea fanilor artistei sa vada un miniconcert duminica, in intervalul in care fanii X Factor isi vor vota preferatii. Publicul va decide, inca o data, cine ramane si cine paraseste competitia.

Cei 13 finalisti care au ramas in cursa pentru premiul in valoare de 200.000 de euro vor interpreta duminica melodii cu tema:  granita fina dintre dragoste si ura.  Tensiunea creste si intre juratii deveniti mentori. Spiritele s-au incins inca de saptamana trecuta cand Dan Bittman, singurul mentor care are inca toti elevii in competitie, a ales sa salveze trupa mentorata de Delia, in defavorul concurentei lui Cheloo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult