Acasa MagazinLife Gangnam Style atinge 1 miliard de vizualizări pe 21 decembrie – Unde e Apocalipsa ?

Gangnam Style atinge 1 miliard de vizualizări pe 21 decembrie – Unde e Apocalipsa ?

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Celebrul videoclip „Gangnam Style” al cântăreţului corean PSY atinge 1 miliard de vizualizări pe Youtube pe 21 decembrie, în ziua Apocalipsei maiaşe.

Gangnam Style atinge 1 miliard de vizualizări – Unde e Apocalipsa? (foto:captura video)

De altfel, cu ceva timp înainte de a fi atins acest prag pe Youtube, pe internet a circulat un clip în care era analizată previziunea falsă a lui Nostradamus despre sfârşitul lumii şi melodia lui PSY, coreeanul fiind văzut ca un „Cavaler al Apocalipsei”. În clipul de pe Youtube, naratorul unui documentar-parodie spunea că „Într-o dimineaţă liniştită, sfârşitul va veni pe un cal care dansează, atunci când numărul cercurilor va ajunge la nouă”, Coreea de Sud fiind denumită „Ţara dimineţilor liniştite”, iar calul care dansează facând referire la mişcările de dans folosite de cântăreţul PSY în videoclipul piesei sale „Gangnam Style„. Cât despre cele nouă cercuri, este vorba de numărul de zero-uri incluse într-un miliard atunci când acest număr este scris în cifre (1.000.000.000).

PSY a doborât numeroase recorduri până în prezent cu clipul Gangnam Style, acesta devenind videoclipul cu cele mai multe like-uri de pe Youtube pe 12 septembrie şi cel mai vizionat pe 25 noiembrie,depăşind atunci clipul „Baby” al controversatului artist Justin Bieber. Acest nou record al lui PSY, 1 miliard de vizualizări pe Youtube în data de 21 decembrie, a fost făcut posibil probabil şi din dorinţa internauţilor care au observat posibilitatea de a-l detrona pe Bieber de pe cea mai înaltă poziţie şi apoi probabil din curiozitatea de a vedea „ce se va întâmpla” în condiţiile respectării acestui scenariu apocaliptic. Oare care va fi următoarea ţintă pentru PSY şi fanii săi ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult