Acasa MagazinLife Găsiţi-i o nevastă şi primiţi 10.000 de dolari!

Găsiţi-i o nevastă şi primiţi 10.000 de dolari!

scris de M.I.
6 afisari

Îl cheamă Chas, este american, are 40 de ani şi îşi caută sufletul pereche pe internet. Celui care i-o va prezenta pe viitoarea sa soţie îi promite 10.000$.

Cunoaşteţi vreo femeie nemăritată, care trăieşte în Statele Unite sau care doreşte să se instaleze acolo şi care îşi caută sufletul pereche? Iată un bun mijloc de a pune mâna pe 10.000 de dolari (circa 7.000 de euro)!

Nu e nici o glumă! Dacă îl ajutaţi pe Chas, un american elegant de 40 de ani, să-şi găsească Petitori pe internetvisată, banii sunt ai voştri. Pentru a i-o prezenta pe aleasa inimii, e suficient un simplu mail cu fotografie pe site-ul pe care Chas l-a creat în acest scop: www.hookchasup.com (literal: cuplaţi-l pe Chas!)

Pe web, acest şef de firmă, un brunet cu ochii verzi, încă burlac la 40 de ani, se explică: “Muncesc mult şi n-am avut niciodată prea mult succes cu întâlnirile pe Internet. La un moment dat, m-am gândit că e mai bine să-mi creez un site pe care să fiu eu singurul tip.” De ce 10.000 de dolari? “Dacă datorită lor o găsesc pe femeia vieţii mele, atunci merită milioane. Dar cum nu am atâţia bani, 10.000 de dolari arată că demersul meu e serios, fără a fi totuşi indecent.”

Site-ul său de internet, foarte elegant, vinde foarte bine produsul. În secţiunea “biografie”, pe lângă fotografiile cu Chas bebeluş aflăm că este Berbec, născut în aprilie 1970 şi că a trăit la Los Angeles, Detroit şi New York. Îi plac călătoriile, tequila, snowboardul şi mersul la cinema. Pentru Chas, pe scara valorilor, prietenii şi familia se situează „mai presus de orice”.

Îi plac simpaticele”, „drăguţele” şi „spontanele”

Urmează fotografiile: unele patetice, unele fermecătoare, dar toate demne. Chas pe un pat, cufundat în lectura unei cărţi. Chas jucând singur scrabble. Chas cu picioarele în apa golfului San Francisco, unde locuieşte. Chas pe un skateboard, cu o rachetă de tenis în mână. Chas plângându-se „că-l dor picioarele după ce a pedalat singur la hidrobicletă”. Chas filosofând asupra scurtimii vieţii “care nu lasă timp pentru pesimism”, în ciuda “acestei lumi pline de conducători nervoşi, de terorişti kamikaze şi de oameni care suferă”: site-ul detaliază viaţa cotidiană a unui puşti, mai ales când se afişează cu poza unei maimuţe. Pentru că, da, nu trebuie uitat că  Chas iubeşte maimuţele.

Recunoaşte că nu are un anumit tip de femeie preferat, dar se lasă fermecat mai cu seamă de cele care se arată “simpatice”, “spontane” şi “drăguţe”. Singura certitudine este că Chas adoră copiii şi că îşi doreşte. Pentru “Le Parisien” s-a destăinuit că nimic nu l-ar face mai fericit decât o franţuzoaică. Poate că totuşi a spus-o doar din eleganţă şi româncele noastre păstrează şansele intacte!

1 comentariu

Timotei 05-04-2011 - 07:36

Domnule Chas, va rog sa-mi permiteti sa va o prezint pe Huhulina Ciuciulescu, romanca de baza, va rog sa binevoiti sa fiti liberalul ei sef. Din cand in cand o paruiala buna o face mai calina si intelegatoare la nevoile dvs de orice fel, oricum, oricat.
Banii va rog sa-i donati la PNL, na!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult