Acasa MagazinLife George Clooney a vrut să se sinucidă

George Clooney a vrut să se sinucidă

scris de Bogdan Crețu Roman
278 Afisari

Actorul american George Clooney a mărturisit că, în 2005, a vrut să se sinucidă din cauza durerilor îngrozitoare pe care le avea, după un accident suferit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Syriana”.

În 2005, pe când filma „Syriana” – care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor -, Clooney s-a rănit la coloană şi a avut dureri atât de mari încât s-a gândit să se sinucidă. Actorul a făcut această declaraţie pentru cel mai recent număr al revistei Rolling Stone.

Zăceam pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână, incapabil să mă mişc, cu aceste dureri de cap care se simt de parcă ai avea un accicent cerebral şi, pentru o perioadă scurtă de vreo trei săptămâni, am început să mă gândesc: „va trebui să iau o măsură drastică în privinţa asta„, a povestit Clooney.

Începi să te gândeşti că nu vrei să laşi mizerie în urma ta, deci să mergi în garaj, să intri în maşină şi să porneşti motorul. Părea cel mai drăguţ mod s-o faci, dar nu m-am gândit niciodată că voi reuşi să ajung acolo. Eram într-un loc unde încercam să-mi dau seama cum să supravieţuiesc„, a mai spus actorul.

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune „Spitalul de urgenţă” şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din „Marea hoinăreală”, „Regii deşertului”, „Syriana”, seria „Ocean’s”, „Misterele Berlinului”, „Noapte bună şi noroc!” şi „Michael Clayton”. Mai recent, actorul a putut fi văzut pe marile ecrane în „Citeşte şi arde/ Burn After Reading”, „Sus, în aer/ Up in the Air”, „Omul care se holba la capre/ The Men Who Stare at Goats”, „Americanul” şi „The Idesof March”, lansat anul acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult